Czy odtwarzacz/słuchawki w tym telefonie są aż tak fatalne? Odtworzyłem "Saturday" a tam same szumy i inny dźwięk! W Sony Ericsson K550i to brzmiało znacznie lepiej. W Sony miałem korektor można było wzmocnić niektóre części utworu a w tym jest tylko jakiś korektor i tam kilka kategorii m. in. pop wykorzystanie tego nie pomaga, mogę to zaznaczyć i pojawi się, że jest odznaczone a obok jest jeszcze głośnik. Dlaczego to brzmi jak by było wygłuszone i nie ma tej głębi?
[2] Ta tylko, że takiego czegoś jak w tym telefonie jeszcze nie słyszałem, a odtwarzałem to w wielu sprzętach i dźwięk był mniej więcej taki sam...
[3,4] Nie mogę w to uwierzyć, aż tak źle z tym odtwarzaczem?
Odtworzyłem "Saturday" a tam same szumy i inny dźwięk
no przeciez taka wlasnie jest ta piosenka wiec w czym problem?
Cookie to najgorsze gówno na świecie.
Co jak co, Sony Ericsson słynie z zajebistych playerów w telefonach i jakości dźwięku.
A te całe LG to sie nadają na rzucanie o ścianę.
A może to wina słuchawek? Wziąłem te od LG Prada i jest lepiej. A tak wg. to co lepsze KP500 czy Prada?
up
[7] Dobrze, to teraz pytam o słuchawki, które będą najlepsze? Są jakieś lepsze do tego modelu czy nawet dobre słuchawki nie pomogą?
up
Wina słuchawek. Ja kupiłem inne słuchawki, przejściówkę do LG na Allegro i jest trochę lepiej.
Ja mam LG KP501. W grudniu sytkną mu 2 lata. Nie wiem czy czymś szczególnym różnią się te modele ale ja na jakość dźwięku aż tak bardzo nie narzekam... Jest jaki jest, ale imo tragedii nie ma :)
up
A jak jest z połączeniem z komputerem? Bo jak go podłączam to muszę do niego wchodzić przez jakiś badziewny LG Suite czy coś takiego. Gdzie jest dysk?
up
up
KP 500 - kupa łajna . Wiem z wlasnego doswiadczenia . Nie mowie nawet o odtwarzaczu , bo na niego nie moglem narzekac ..
co do tematu . Musisz w opcjach polaczenia ustawic USB bodajze czy cos takiego . Zaznacz druga opcja , a odznacz pierwsza . Dobrze zobacz .
5800 najlepsza, mam już pół roku i sobie chwalę :)
Jak zmieniłem połączenie, że teraz mam dysk, to tam mogę kopiować i wklejać to co chcę tak jak to było w SE K550i? I cz LG Suite II jest do czegoś potrzebny? Mogę usunąć?