Hej.
Chciałbym Wam polecić coś, co ostatnio odkryłem.
Zainteresowałem się tym i pomyślałem, że warto spróbować.
Dziś zarabiam już kilkadziesiąt dolarów miesięcznie.
w skrócie:
- załóż konto przez ten link: http://www.20dollars2surf.com/?ref=627487
- zbierasz najwięcej punktów przez polecanie swojego linka, który dostaniesz po rejestracji
- przy 200 osobach poleconych zbierasz ok 20 dolarów miesięcznie
- dodatkowo możesz wyświetlać sobie baner, klikać w reklamy i odbierać reklamy z maila, za co dostajesz dodatkowe parę punktów
- możesz wygrać w bingo (1x dziennie) lub w koło fortuny (2x dziennie) - w obu pule to nawet kilka tysięcy dolarów
- raz w miesiącu punkty zamieniane są na dolary w stosunku 1000 pkt za 10 centów, po uzbieraniu 20 dolarów możesz zrobić wypłatę (np przez PAYPAL)
Pomyślałem, że skoro traci się czas na grzebanie po forach i gry komputerowe, to i niewielki nakład czasowy by zarobić trochę gotówki Cię też zainteresuje.
Pozdrawiam i polecam.
Co za gówno. Po pierwsze nikt nie wyśle do więcej niż 200 osób spamu, po drugie nikt ci nie zaufa skoro wyjeżdżasz w pierwszym wątku i pierwszym poście na forum z uszykowanym wcześniej tekstem. Na bank jakiś przekręt, jak te wszystkie super okazje. Skąd macie te tysiące dolarów? Poproszę ksera wszystkich papierów potwierdzających, że działacie legalnie i pokazujące, jaki macie kapitał.
Myślę, że na ref zasługuję chociaż za wygrzebanie tych pozostałych informacji.
Jak nie założysz przez refa, to ktoś losowy ze świata dostanie prezent, bo nie da się nie być przypisanym.
Z góry dziękuję.
Zasługujesz, ale na solidnego pręta między zwieracze za wciskanie durnego spamu, z którego i tak jeszcze nikt na świecie (oprócz twórcy) nie widział żadnych pieniędzy...
Jestem zwykłym użytkownikiem, graczem jak wy (w Lineage 2 od kilku lat). Tekst naszykowałem, bo nie lubię ściemy i chciałem, byście wiedzieli, w co wchodzicie. Nic was to nei kosztuje, kto chce, ten spróbuje.
Z tego co wyczytałem, kasa jest za banery (reklamodawca płaci za ilość wyświetleń swojej reklamy.
Tak samo działają reklamy w Youtube i inne banery we wszystkich forach.
Ile juz milionow zarobiles "milionerze"?
Gimbusy są zabawne ^^
Na chwilę obecną kilkadziesiąt dolarów w 3 miesiące.
Pytanie raczej powinno być:
ile pieniędzy dostałeś do reki, a ile widnieje Ci na wirtualnym koncie
to nic innego jak scam na który ludzie nabieraja sie juz od kilku lat
piętnaście lat temu jak zaczynałem swoją przygodę z netem to też w takie bzdury wierzyłem
>nie lubię ściemy i chciałem, byście wiedzieli, w co wchodzicie. Nic was to nei kosztuje, kto chce, ten spróbuje
ta? jakoś nie widziałem wzmianki że to piramida, a TO JEST piramida
>nic was to nie kosztuje
GOL to takie zabawne forum że akurat za ref linki ci nic nie grozi, ale nie bój żaby
Na większości normalnych forów za puszczanie jakichkolwiek refów dostaniesz warna +kasację wątków. Ale są też takie że z miejsca dostajesz kopa i nara. A potem gimbo płaczą "ale ja przecież nic nie zrobiłem" :D
Z tego co wyczytałem, kasa jest za banery (reklamodawca płaci za ilość wyświetleń swojej reklamy.
Zgadza sie, kasa jest za banery, ale dostaje ja tylko i wylacznie wlasciciel strony. Bo tu nie chodzi o to, by zarabiali frajerzy, ktorzy w to wchodza, tylko wlasciciel strony. A frajerzy maja wylacznie napedzac ruch. Jeszcze sie nie zdarzylo, by ktokolwiek, kiedykolwiek na tym zarobil. Juz latwiej bylo zarobic na serwerach hostingowych, bo tam rzeczywiscie placili.
Tak samo działają reklamy w Youtube i inne banery we wszystkich forach.
Nie. Nie tak samo. Dzialaja zupelnie inaczej, bo nie opieraja sie na botach, ktore ogladaja ich reklamy.
[16] Głupoty gadasz. Mój ojciec emeryt właśnie kiedyś bawił się w te pierdoły. Siedział pół dnia i klikał reklamy. Był zarejestrowany na kilkunastu takich stronach, odbierał maile i klikał codziennie. Założył konto na PayPal i dostawał wpłaty jak już wyklikał swoje;) Chodzi w tym o to, że pieniądze, które się dostaje są nieproporcjonalnie małe do wysiłku jaki trzeba w to włożyć. Aby dojść do progu, gdy już można przelać sobie pieniądze trzeba mieć niezłą piramidkę userów już ustawioną i spędzać na klikaniu w reklamy pół dnia, dzień w dzień. To już lepiej iść do łopaty i zarobić 20 razy tyle w ciągu dnia niż na tych śmiesznych systemach.
zobacz jeszcze w cenniki ile kosztuje wykonanie przelewu "twojej" kasy na konto bankowe :)
Nic go to nie kosztowało, ale zarobić 100zł w pół roku, dzień w dzień klikając to chyba nie jest gra warta świeczki prawda?
Jak wam pisałem, klikanie jest tylko dodatkiem. Cała rzecz polega na tym, by zbudować sobie dużą piramidkę pod sobą i nie trzeba wtedy nawet palcem kiwnąć. No chyba żeby kasę wypłacić - do tego trzeba zebrać minimum 20$. Oczywiście, ze już wypłacałem, skoro zebrałem więcej, a kieruję się zasadą - bierz puki masz, jeśli chodzi o kasę z internetu.
Widziałem już piramidy, gdzie musisz wpłacić kasę na start. Tutaj poświęcasz tylko swój czas, by zbudować piramidkę i nie traktuję tego jako życiowa szansa na pracę, a raczej jako rozrywkę pół godzinki dziennie po pracy.
PS. Od wczoraj widzę, że przybyło mi kilka nowych osób na liście (widzę tylko ilość), więc dziękuję tym, którzy jednak się zdecydowali i życzę miłej zabawy i przy okazji dużych zysków.
Można sie zarejstrowac na tej stronie trzeba pkt uzbierac i mozna wybierac nagrody . Wystarczy sie zarejstrowac to jest darmowe !! firegifts.pl/?polecam=342072
Na internetowym "zarabianiu" mozna wyciagnac i 6 cyferek rocznie, ale po pierwsze trzeba wiedziec jak, gdzie oraz zaczac na tyle wczesnie zeby miec mala armie ludzi pod soba.
tldr 0.001% ludzi, ktorzy sie w to bawia naprawde zarabiaja duzo kasy, reszta dostaje scrapy.