Witam,
Kupię kompletny zestaw nr CD-ACTION Z ROKU 1996-2014 najlepiej z płytkami.
Kupuję pełen zestaw a nie pojedyncze numery.
Maksymalnie może brakować do 20 numerów.
Cena do uzgodnienia mailowo: [email protected].
Płacę za wysyłkę do Szczecina, płatność za pobraniem od kuriera, aby zachować najwyższe bezpieczeństwo, że obie strony dostaną to czego chcą.
Na co Ci to? Rozumiem, jakby ktoś nie mial kilku numerów i szukał do kolekcji, ale wykupienie wszystkiego?!
btw polecam taki przelicznik sprzedającemu, 18 (lat) * 12 (miesiący) * x (cena za numer) + y (wartość sentymentala)
A no chyba że tak. To może Click! by się nadał? Z tego co kojarzę to jest to najmłodsze i najkrócej żyjące czasopismo o grach (a szkoda, bo calkiem dobre bylo).
Możliwość kupna pojedynczych numerów z roczników 1996-2000. Więcej szczegółów przez e-mail.
Ja temat pracy mam już wybrany. A jeśli mówię, że chcę kupić to czasopismo, to nie chcę kupować innego. Nie widzę sensu dalszej dyskusji. Pozdrawiam.
Gi ok, chciałem pomóc, a tak przynajmniej wątek za free upuje.
ZAKUPIŁAM JUŻ:
Rok 1999 : nr 33, 34, 36, 37, 39, 40, 41, 42, 43
Rok 2000: nr 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
Rok 2001: nr 56,57,58,59,60,61,62,63,65,66,67,68
Rok 2002: nr 69,70,71,72,73,75,76,77,78,79,80,81
Rok 2003: nr 82, 83, 84, 85, 87
Poszukuję reszty, kupuję pojedynczo ale im więcej tym lepiej.
Mam wszystkie z wyjątkiem 6 numerów z 1996. Ale niestety nie na sprzedaż ;)
Zbieram bez przerwy od 2008 bodajże a starsze numery ustykałem kupując na allegro więc i tobie się uda
Wiem skacze i skacze po różnych forach. Skupując po kolei ;) mam nadzieję, że jak najszybciej mi się uda. Jeśli wszystko dobrze pójdzie za kilka h będą kolejne roczniki do odstrzału ;)
Praca licencjacka
co? Możesz coś więcej powiedzieć? Wykupowanie 18*12 numerów będzie Cie chyba kosztować fortune. Sporo jak tylko na licencjatke.
Mam wszystkie numery od 30 w górę, nie licząc 3-4 ostatnich (przestałem już kupować to czasopismo), więc jak coś pisz. Pełne komplety, z płytami, plakatami, foliami itp.
Mam bardzo wymagającego promotora ;) Piszę monografie cd-action od początku powstania.
Kontaktowałaś się z samym cd-action ? Może mają wersje elektroniczne, może jak się dowiedzą, że chcesz o nich pisać pracę to pomogą ?
Tylko co to jest za kierunek studiów? :)
Mam pewno z półmetrową kolumnę numerów począwszy od 2006 skończywszy na 2011. Ich stan jest średni- poprzecierane boki i gdzieniegdzie mogą być pozaginane strony,ew strona może być zalana itd.
Jakby cię interesowało to oddam po niewielkiej cenie- mi zalega w domu. Jak będziesz zainteresowana to otworzę szafkę i sprawdzę, ew mogę wyselekcjonować te które wyglądają porządniej.
Tak z ciekawosci spytam , ile cie to kosztowało ? Jaka srednia cena za jedno czasopismo ?
A kontaktowałaś się z redakcją? Jeśli nie są zaściankowymi gburami to powinni Ci udostępnić/wypożyczyć/wskazać dojście do tych numerów. Przecież tu chodzi o, bądź co bądź, pracę naukową na temat ich czasopisma. Prestiż. Gdyby o mojej firmie ktoś chciał napisać pracę dostałby szeroką możliwość zapoznania się z archiwami.
Ceny są różne np na allegro wczoraj poszła kolekcja 1997-2014 z płytkami za 255zł, ja dałam 600 zł. Więc ceny są różne. Ale jak popatrzysz po tablicach i allegro to średnia cena numeru z płytką 4-5 zł ale niektórzy nawet 2,50-3 sprzedają.
Redakcja nie ma tych starych numerów jedyna możliwość to zgranie na płytka na pdfa, jak mówią. A promotor zastrzegł,że nie można używać pdf. Musimy mieć magazyn w domu do ręki, aby móc go opisać i rozłożyć na czynniki pierwsze. Jak sprawdzisz np: z jakiego papieru jest wykonane jak nie możesz dotknąć.
Zasypywać ich pytaniami, będę ale później ale to o sprawy redakcji i zmian w nich ;)
powinienem mieć wszystkie od 8/2009 do dziś tak na pierwsze spojrzenie chyba ze jakieś pojedyncze się zapodziały, mogę ci je pożyczyć jeśli jesteś ze Szczecina. Jak coś pisz na [email protected]
a to nie pomoge swoja droga szkoda bylo kase wykladac wystarczyloby zapytac i zawsze pare zl w kieszeni
Jakbyś dokładniej szukała, to byś nie musiała tyle hajsu wydawać :P
https://www.gry-online.pl/forum/oddamzamienie-okolo-90-numerow-cd-action-rocznik-2007-2012/z8c4deb6
Mało by to zmieniło, sporo by mi brakowało i drożej by mnie wyniosło jakbym kupowała od każdego po trochu. Bo jakbym miała wycinek z środka dużo dłużej zabrało by mi zlezienie kogoś kto sprzeda, pojedyncze lub urywek kolekcji. Po drugie poszukiwałam numerów z płytkami, bo je też będę brała pod uwagę w pracy. Więc bym musiała szukać do każdego z tych numerów płytek. A akurat o moją kasę to się nie martw stać mnie.
A nie myslalas o udaniu sie do czytelni naukowej ?
Nie wypozycza ci na wynos co prawda ale dostaniesz na dowolny okres czasu w samej czytelni - taniej i szaybciej.
Swoja droga drogo cie kosztuje ten licencjat. Jesli temat zostal narzucony z takimi kosztami to sprawa ktos moglby sie zainteresowac. No chyba ze temat to Twoj pomysl. To juz inna sprawa :)
poltar - wolę mieć na własność lubię robić notatki na brzegach i zapisywać informację. A temat mój pomysł ;)
piokos - Jak napiszę i obronię to wrzucę ale teraz jestem na drugim roku mam jeszcze cały rok na pisanie ;)
Wolno spytać, co studiujesz, że znaczenie ma rodzaj papieru użyty w gazecie?
To samo co pan Jarzyna ze Szczecina.
Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna na US.
http://mailgrupowy.pl/shared/resources/8753,lektorat-prasy-krajowej/17831,lektorat-prasy-grupa-2
edit. Było wyżej.
Em po co podajesz link do rozpiski co było na zajęciach, na które uczęszczałam rok temu?
Jakby mi promotor powiedział, że mam dać 600zł z bibliografie? do licencjatki to bym go na księżyc wysłał :D Nie mniej jednak powodzenia ze zdobyciem dalszych numerów i sama licencjatką ;]
Ale on nic takiego nie mówił sama wybrałam temat i pismo, więc co wy wszyscy tak się pieniędzmi przejmujecie, wasze to? Stać mnie to wydaje.