Witajcie, zacni GOLowicze, mam dla was pewną wiadomość, otóż mam na zbyciu nowy, nie używany i nie otwierany (jedynie od-foliowany) USB-N10 Nano USB Adapter od Asusa.
Pragnę go komuś podarować, więc każda osoba która się tu wpisze weźmie udział w losowaniu (www.losowe.pl), losowanie polega na wybraniu numerka przez generator liczb, numerek który wylosuje (numer posta) wygrywa kartę/adapter.
Można wpisywać się tylko raz, czyli osoby które wpiszą się więcej niż raz nie będą brane pod uwagę w losowaniu.
Losowanie odbędzie się 12 grudnia o godzinie 19.00 :)
Mam nadzieje że wszystko jasne, powodzenia ;)
spoiler start
Wysyłka na mój koszt ;)
spoiler stop
Ustawiony konkurs, przecież na tym forum wpisują się dwie osoby. Soul i Fett z jego multikontami!:P
Spróbujmy.
A też spróbuję :)
+1 - spróbuję, bo aktualnie mam antenę, która trochę nie wyrabia z moim kiepskim routerem, a wcześniejszy adapter niestety padł z przemęczenia.
Super :)
A w totka zapomniałem zagrać.
Czemu nie
i ja też
ale marne szanse, do 12 grudnia się sporo ludzi się znajdzie
Witam! Zgłaszam się. Bardzo przydałby mi się ten zestaw. Chętnie hojnemu darczyńcy mogę pomóc z zagadnień komputerowych w programowaniu lub administracji Windows Server :) jeżeli zaistniałaby taka potrzeba, a zostałbym wybrany. Pozdrawiam serdecznie. Alan
Mój TP Link tl-wn721n czasem stwarza mi problemy. Chętnie sprawdziłbym te pierdółko od Asusa.
O, prezent na święta :D
spoiler start
Góra, w konkursach jest tak że na początku wszyscy Cie lubią a na końcu tylko jedna osoba ;)
Niemniej jednak wpisujcie się dalej. Tyle osób się już do tej pory wpisało, zobaczymy kto będzie miał największego "świątecznego farta" ;) Pozdrawiam!
spoiler stop
Badum tsss
czemu nie? :p
Fajnie
:)
-
Yay
Co mi tam. Też się dopiszę. Jak mi się nie przyda, to będzie prezent dla kogoś.
spoiler start
Zostało 24* godzin do losowania ;)
*Już poprawione, przepraszam ;)
spoiler stop
Wybiła godzina 19, więc czas na wyniki ;)
Wygrywa numer: 50 - sapc_io Gratulacje.
Napisz mi na maila Twoje dane do wysyłki. [email protected]
spoiler start
Zwycięzca ma 24 godziny aby "odebrać" nagrodę, w innym wypadku zrobię drugie losowanie
PS: Dla tych którzy nic dzisiaj nie wygrali, możecie spodziewać się konkursu po feriach, nagroda będzie super ;)
spoiler stop
sapc_io - Nadal nie dostałem żadnego maila, masz czas do 19, potem bez zbędnego przedłużania wylosuje inna osobę.
Nowy wylosowany numer to 43
QamilekQ napisz mi swoje dane do wysyłki na email [email protected], masz na to także 24 godziny.
Gratuluje ;)
Up
Jak coś to jestem, przepraszam za nieobecność, nie miałem dostępu do internetu przez parę ostatnich dni
sapc_ico - Jeśli QamilekQ nie napisze mi do 19 to nagrodę wysyłam Tobie, wyślij mi już tylko namiary na maila [email protected]
Ok odebrałem, czekamy do 19, aby było fair.