Panowie i Panie ogłaszam konkurs !
Do wygrania 14 zł na paysafecard do wydania na dowolny cel. Może komuś brakuję do kupna premium/abonamentu ? Może ktoś wyda to na jakieś itemy ? Może kupi jakąś małą gierczyne lub dużą w promocji na jakiejś platformie dystrybucji cyfrowej ? ( o ile za tyle kupi )
Zasady konkursu są bardzo proste i oryginalne: wygra ten kto o równej 20:00 wklei w poście zdjęcie podpisanego swoim nickiem z GOLa sutka. Żeby było trudniej i bez painta: ma to być wasz sutek, a podpis wykonany długopisem tak żeby później zetrzeć. Jeśli o równej 20 będzie więcej niż jeden post z sutkiem wklejony, to moja siostra Magda wybierze zwycięzcę ! ;)
Mam nadzieję, że konkurs nikogo nie gorszy, a przecież sutki każdy ma takie same ( w teorii przynajmniej )
Przynajmniej będzie oryginalnie ;)
( 14, 15 albo 16 tam jest zł )
Nie będę robił z siebie idioty dla marnych 14zł, wolę już iść pod kościół i wyżebrać.
Jednak zaczekam ;D
jak nikt się nie zgłosi oddam kupię !
https://www.gry-online.pl/forum/co-moge-z-tym-zrobic/zab48fb4?N=1
najlepsze i tak zostawiłem na koniec ;) I nie chodzi o to, że nie mam tej karty ;D
HuTH -> bardzo, już odpalam fap folder ;D Tak w ogóle to nie muszą być męskie.
Miałeś dać tą kasę kupie.
A jak chcesz męskie suty, to idź na sex kamerki i zapłać jakiemuś gejowi.
Może wklejanie zdjęcia z podpisanym sutem to stara marsjańska tradycja? Nie powinniście się śmiać, gdzieś w Galaktyce, ktoś może teraz płakać z powodu waszej nietolerancji.
Popieprzony konkurs...zresztą i tak ten kto wygra nie dostanie nagrody bo ten użytkownik to po prostu oszust...pozdrawiam serdecznie.
Żaden oszust ;) Mogę wkleić zdjęcie, że mamy taki kupon.
Rod -> właśnie ;)
EDIT
Kupa chciał i może dostać
wlodzix a twoj wujek z wigilii wie ze placisz 14 zl za ogladanie meskich sutkow w internecie? pedal
kupa -> poszlo ;)
$ebs -> nie wiem bo nie żyje ;P Zmarł niedługo po wigilii. Ale to jego cień pleców jest na owym zdjęciu.
No i nie zapełniłem fap folderu nowym okazem ;(
Chyba bym sie jednak nie skusila..