BF3 był ostatnim prezentem ; )
Największy problem odczują kraje najbiedniejsze ... Polska ?
Sam nie wykonałem wielu transakcji przez wspólny zakup ... w moim przypadku niewielka strata , a także - zakończenie procederu handlem slotami i przywłaszczania dodatkowego ...
Dziwiłem się przede wszystkim temu ,że było to tak długi czas możliwe .
Polska jest bogatym krajem. Kiedy Polacy w końcu to zrozumieją? To, że mamy gorzej niż światowe imperia i najbogatsze kraje świata nie oznacza, że jesteśmy biedni.
EDIT: @down, o takich kretynach jak Ty właśnie mówiłem.
Polska jest bogatym krajem
O ku*wa, made my day...W porównaniu do państw 3 świata pewnie jesteśmy potęgą...
[3] Bredzisz trollu...Sam sobie zaprzeczasz można powiedzieć...
Jaki trollu? Nigdzie sobie nie zaprzeczam, ja moje wypowiedzi podpieram faktami - mapka przedstawiająca wskaźnik rozwoju społecznego, ocenia on kraj na trzech płaszczyznach:
-„długie i zdrowe życie”
-„wiedza”
-„dostatni standard życia”
Do jego pomiaru służą następujące wskaźniki:
-oczekiwana długość życia
-średnia liczba lat edukacji otrzymanej przez mieszkańców w wieku 25 lat i starszych
-oczekiwana liczba lat edukacji dla dzieci rozpoczynających proces kształcenia
-dochód narodowy per capita w USD, liczony według parytetu nabywczego waluty (PPP $)
Legenda mapy - im ciemniejszy kolor niebieski, tym lepsze państwo.
Jak widać, sam jesteś trollem, a teraz już ośmieszonym trollem :)
Karule - za pierwszym postem to co napisaleś było nawet śmieszne, teraz już zdeko mniej
na temat - teraz jeszcze płatny, powiedzmy PlayStationGold i Mark24 wróci z chmur na ziemię
Karule - nie warto. Po reakcjach widać, kto ocenia zagranicę przez pryzmat bliskiego zachodu i nie widział, jak ludzie mogą żyć.
Albo ma za mało lat żeby pamiętać, jak się 30 lat temu żyło u nas.
Plus Polska należy do krajów bardzo wysoko rozwiniętych :)
Nazywać Polskę krajem biednym, siedząc na kilku-megabitowym łączu podłączonym do kompa z jakimś nowym gforcem czy radeonem to trzeba mieć niezły tupet. :)
Polska krajem biednym nie jest, najbogatszym też nie, ale bliżej nam do tych drugich niż biednych. Proponuję sobie przypomnieć jak wyglądało życie nawet 20 lat temu, a jak wygląda teraz.
Odnośnie tematu - szkoda, aczkolwiek była to kwestia czasu. Aż dziw że tak długo Sony nie reagowało.
''Po reakcjach widać, kto ocenia zagranicę przez pryzmat bliskiego zachodu i nie widział, jak ludzie mogą żyć.''
kto ocenia zagranicę przez pryzmat bliskiego zachodu?
co, kogo, jak?
hee-hee
to na temat?
może przestańcie przeglądać google i wikipedię za danymi o pkb i wzroście gospodarczym bo wpadnie Mirencjum i pozamiata
Nazywać Polskę krajem biednym, siedząc na kilku-megabitowym łączu podłączonym do kompa z jakimś nowym gforcem czy radeonem to trzeba mieć niezły tupet. :)
Dokładnie, życie w naszym kraju przez ostatnie 20 lat zmieniło się kolosalnie i to widać na każdym kroku.
Ale dobra, jedno się nie zmieniło - polskie narzekanie.
a to nie jest tak że będzie można składać się w 5 osoby ale tylko z kont które już zostały aktywowane na 5 konsolach?
tak, to akurat wiem z tym że to się tyczy nowo założonych kont, a mi chodzi o już aktywowane konta. Chodzi mi o to, że jak np. my kupując Bf3 aktywowaliśmy już te konto na 5 różnych konsolach, to wydaje mi się tym kontem dalej będzie można kupować w 5, po prostu stałą ekipą. Jeśli by tak nie było, to tak samo przepadłyby gry już kupione w 5, a jak wiemy tak nie będzie. Tak się mi wydaje.
Nie. Wszystkie gry zaktywowane wcześniej będą działać, natomiast żadnej nowej nie da się już zaktywować na więcej jak dwóch konsolach. Konta nie mają tu nic do rzeczy, aktywujesz grę/zakup, a nie konto.
co do polskiego narzekania - tak jak ostatnio ludziska na lotnisku po tym ladowaniu na brzuchu boeninga narzekali, ze dlugo trwalo zanim walizki odebrali (cudem uratowani od smierci i narzekaja, ze na walizki trzeba dlugo czekac :D ) a w miedzy czasie sie okazalo, ze juz zdazono buchnac autobus podstawiony na transport dla ludzi :P
tak teraz ludziska narzekaja, ze w bosce panie bieda, bo ludzi nie stac na nowa gre do swojego PS3 i fullHD 42 calowego tv. ano bieda, bieda...
Dzięki chłopaki,
trochę mnie rozśmieszyliście na koniec dnia.
Bieda, bieda.
Choć trochę szkoda...
Za cholere nie zrozumiem jak to te biedne chiny maja pozyczac tej bogatej europie, i jeszcze ta grecka wisienka na torcie balkanskim.
Oczywiscie pisze to w oparciu o mapke [6]
Co do samego psn, nawet mi nigdy do glowy nie przyszlo, zeby sie dzielic jakimis kontami, mam kase, kupuje...
Proste.
troche mało rozumiesz lutz
wystarczy przeczytac:
mapka przedstawiająca wskaźnik rozwoju społecznego, ocenia on kraj na trzech płaszczyznach:
-„długie i zdrowe życie”
-„wiedza”
-„dostatni standard życia”
Do jego pomiaru służą następujące wskaźniki:
-oczekiwana długość życia
-średnia liczba lat edukacji otrzymanej przez mieszkańców w wieku 25 lat i starszych
-oczekiwana liczba lat edukacji dla dzieci rozpoczynających proces kształcenia
-dochód narodowy per capita w USD, liczony według parytetu nabywczego waluty (PPP $)
ale ty to wiesz, tylko piszesz "otwierające oczy" komentarze dla zasady.. wiesz że jeśli chodzi po pożyczanie inne czynniki wchodzą w gre..
btw, jaki jest % posiadaczy iphone'a w europie, grecji, a jaki w chinach? :>
(nie mogłem się powstrzymać =])
Co do samego psn, nawet mi nigdy do glowy nie przyszlo, zeby sie dzielic jakimis kontami, mam kase, kupuje...
Proste.
kurwa, masz racje. watęk nie ma sensu. zamykamy.
Ronn, skoncz juz sie osmieszac.
No tak, to moze jeszcze napisz cos o tych naszych studentach, majacych przywilej tak dlugiego uczenia sie... W koncu jakos to bezrobocie kryc trzeba, prawda?
Nie wspomne juz o zapleczu technologicznym bo sie pewnie okaze ze procentowo polska tez jest potega.
Polska jest 20. największą gospodarką świata https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2001rank.html
Litości, jakie znowu ukrywanie bezrobocia? Większość bezrobotnych jest albo sama sobie winna (głownie dotyczy to młodych ludzi z wykształceniem, ale bez zawodu...), albo nadal cierpi z powodu PRLowskiego profilu gospodarki (choć to grono maleje).
Gry, konsole i tak dalej to (uwaga, werble!) towary luksusowe. I to NIE TYLKO W POLSCE, ale też w "krajach zachodnich"! Ludzie na ten sprzęt biorą kredyty... Na ten, i nie tylko - na ajfony etc. także. Przytaczane Chiny to jeszcze większe ekstremum...
Polska ciagle jest ZA BIEDNA najwyrazniej na taki luksus i o tym mowi sie w tym watku.