Wiedźmin 2: Zabójcy Królów [PC] - trailer #1
Wow, jestem pierwszy. Wygląda całkiem nieźle, mam nadzieję, że podtrzyma klimat jedynki i podniesie poprzeczkę jeszcze wyżej.
Oglądałem to już wczoraj. Gierka się zapowiada wspaniale. Mam nadzieje że bedzie jeszcze lepsza niż część pierwsza która równiez mi się podobała.
Dziwna grafika, tak bajkowa bardziej. I dziwny Geralt, w ogóle miał nie mieć kucyka na włosach.
Co on mówi na końcu bo rozumiem tylko "new execution of rulers" a co jest przed tym :D
Kurde trailer zaskakująco dobry, gra zapowiada sie kozacko. A "nowy" Geralt wygląda całkiem nieźle, z twarzy podobny do takiego aktora z lat 80siatych Rutgera Hauera.
Zgadzam się z Anadim. Geralt wygląda za młodo i wogóle nie przypomina tego z "jedynki". Ja chcę Geralta z pierwszej części! A poza tym trailer jest świetny :)
Trzeba będzie wysłać petycje do CD-Project, by sie zastanowił nad zmianą wyglądu Geralta.. W pierwszym filmie z wycieku, faktycznie przypominal tego z jedynki (a większość się z nim utożsamiła), a warkocz aż tak bardzo niegryzł w oczy, ale teraz.. Sama twarz, jak to określił anadim, jest wyjątkowo za młoda i żadne zeszpecenie twarzy niepolepszy sytuacji, a do tego fragment w którym Geralt wytrzeszcza oczy i wygląda, jak ten kot z Shrek'a.. Oby nie uszło to uwadze twórcom, bo wielu fanów się zniesmaczy samymi trailerami.. Choć jeśli pamiętać sytuację z jedynki, na pierwszych trailerach ów wiedźmin nie wyglądał przekonywująco, lecz w samej grze wyszedł nader zaskakująco pozytywnie (przynajmniej według mnie). Módlmy się do niebios, by owa sytuacja powtórzyła się i tutaj..
filmik bardzo ładny i zachęcający, lecz sama postac jak dla mnie bardzo podobna do Legolasa z "Władcy pierścieni". Wole Geralta z 1 częsci.
No czekamy czekamy moja ulubiona gra to ....Wiedźmin !!!
Zapowiada się naprawdę super. Postaci się trochę zmieniły, ale moim zdaniem, na lepsze. Triss coś teraz dużo ładniejsza niż w jedynce.
Polska gra, a angielski dubbing pokazuje aż taką klasę. Chciałbym zobaczyć ten sam materiał po polsku i porównać. Prawie zawsze angielski jest lepszy, ale to Wiedźmin -polska gra.