"Update zabił moją 360-tkę"
wszytko w czymmaczalswoje brudne paluch Bill G. jest dziurawe, awaryjne i nie dobracowane .
dlatego wole PC i czekam na PS3. ...SONY gora :]
Czy 360 chodzi pod windowsem?
pewnie ma. bo co to bylby za produkt microshitu bez windowsa czyli ich mega prowadzacego systemu
Ja już mam dośc wlewania w kompa kase na nowe części żeby mi gra chodziła, więc czekam na to aż wyjdzie ps3 ktoś zrobi poruwnanie obu konsol powie która się bardziej opłaca itd. i tą kupie,
Ale taka afera jest trochę nie na miejscu żeby microsoft popełniła aż tak duży błąd powinni się wstydzic
Świat się kończy - servis packi do konsoli. Patche do gier !!! Jest takie określenie - MacDonaldyzacja świata, tutaj bym stworzył nowe - Microsoftyzacja konsol. Masakra....
KOLOsrv - nie patrz na porównania sprzętu, patrz na gry.
Dlatego czekam na PS3... ;P
czekam na ps3
tylko co z tym czekaniem, jeszcze z rok
warto wiec kupic 360 i sprzedac jak wyjdzie ps3 :)
Tak gadacie i gadacie, a pewnie PS3 tez nie uniknie paru wpadek.
Prawda jest taka że SONY też zalicza wpadki, a usługa online tejże firmy na pewno będzie miała możliwość update'u softu. MS już przygotowuje łatkę, ja prawdę mówiąc jeszcze nie aktualizowałem swojej maszynki i chyba zrobię to dopiero w późniejszym czasie.
A tak na marginesie - XBox 360 rules! :)
Jack mam Ci przypomnieć co pisałeś ze 2 miechy temu :) Przestań robić z siebie pajaca.
Wracając do tematu- OSTATNIĄ rzeczą jaką bym sobie życzył są patche konsoli. Ale to niestety nieuniknione w tych czasach, bo utrudnia piractwo. Vide PSP i kolejne wersje firmware.
PS 3 tez pwenie będzie miał wpady, cokolwiek by to nie bylo to bedzie mialo wpadki przeca te nowe konsole to prawie jak PC... niestety. A ja chcialbym zobaczyc, kto tak naprawde w naszym pieknym kraju kwitnącego dresu kupi sobie PS3...skoro nie bedzie na nie piratow z początki bo ma blu-raya... takie są fakty, kazyd dlatego Polskę OLEWA a gry są drogie jak cholera.....
truskolodz - parę osób się znajdzie :) PS2 ludzie z Japonii po 4000 zeta ściągali :)))
tuz przed premiera pss3 pojawia sie nagrywarki blu-ray :D
Ale mimo wszystko Sony też nie prezentuje na razie się ciekawie.Ciągle coś miewszają w specyfikacjach itd. a oficjalnie wiadomo jedynie tyle, że PS3 będzie w okolicach listopada br. Też już nauczyłem się nie do końca wierzyć Sony co nie znaczy , że jestem fanem Microsoftu. Screw You Microsoft im going home!! Ale mimo wszystko czekam na ps3, porównam obie konsole i wtedy się zdecyduję.
Stranger o co chodzi z Emperorem Manty?
Azorsky --> https://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=4674174 i forum Manty :) w niektorych modelach Emperora upgrade softu zalatwia caly odtwarzacz :)
Stranglehold - wg mnie na razie całe zamieszanie ze specyfikacją PS3 jest na korzyść klientów- nowe HDMI, twardy dysk. Także nie wiem, czy nie powinieneś się raczej cieszyć :)
albz74 wiesz po wprowadzeniu przez sony uslugi online spodziewaj sie na 100% duzej ilosci latek nie tylko do systemu ale i do gier :-] .
Jestem 100 % pewny że PS3 będzie miało o wiele więcej wpadek od X360 na starcie i będą miały one o wiele większe skutki destrukcyjne tegoż sprzętu. Sony ma już to do siebie...
Mr_Hyde wiem i ubolewam - świat się kończy, kiedyś testowano tytuły do bólu, teraz ważniejsze będzie utrzymanie daty premiery 'bo i tak się łatkę wyda'
-->Albz "OSTATNIĄ rzeczą jaką bym sobie życzył są patche konsoli."
No coz chlopie, mysle ze kazdy kto ma jakąkolwiek stycznosc z IT tarza sie po tym zdanku ze smiechu. Nie wiem czy sobie zdajesz sprawe z prawdopodobienstwa napisania takiej wielkosci softu bezblednie? Chyba nie... :)
Vein ---> Nagrywarki blu ray Sony są już dostępne w Japonii od 10 kwietnia 2003 roku: http://www.digit-life.com/articles2/blu-ray/
Seria produktów nowej generacji z napędem blu ray firmy Sony zadebiutowała 16 marca 2006 roku w USA.
http://news.sel.sony.com/pressrelease/6582
http://www.blu-ray.com/recorders/
Jestem 100 % pewny że PS3 będzie miało o wiele więcej wpadek od X360 na starcie i będą miały one o wiele większe skutki destrukcyjne tegoż sprzętu. Sony ma już to do siebie...
Mozesz mi podac wyniki totka na nastepna sobote ? Bylbym wdzieczny.
To ja poproszę na jeszcze nastepna sobote.
Sathorn - no jakoś do tej pory się udawało. Bugi na PSX, Dreamcascie czy PS2 zdarzały się ekstremalnie rzadko.... A gierki były niezgorsza- Final Fantasy to kilkadziesiąt godzin rozrywki. Gran Turismo 4 - kilkaset samochodów. I wpadek jakoś większych nie ma. Tylko że wtedy testowano te gry baaardzo dokładnie.
no widze ze nie wiesz...
dobra, przekladajac to na ludzki jezyk prawdopodobienstwo napisania takiego softu bezblednie jest rowne trafienie pileczka pingpongowa z wysokosci 2 km do kufla piwa przy silnym wietrze - dodam. A ze jakas tam gierka byla "bez bledow" mozesz spokojnie miedzy bajki wlozyc
A konsole mialy byc takie piękne do grania, nic sie nie zacina, supergrafika, nie trzeba modernizowac sprzętu jak to jest w przypadku PC. PC rządzi! A pozatym mi sie wydaje ze Microsoft wydal xbox360 tylko po to zeby to zrobic wczesniej niz wyjdzie PS3.