Rozdajemy klucze do bety Battlefield Play4Free!
A co mi tam może pogram chwilę :)
Dzięki.
Kilka prostych zabiegów na stronie BF i gra się już pobiera. Przypomina to Quake 3 Live.
Dzięki wielkie!
Dzieki za klucz
Dzięki ! :) Miałem ogromną chrapkę na ten klucz. I did it !
Dzieki mam klucz. : P
Do zobaczenia w grze.:)
O_o. Oddam klucz, dostalem sie bez wpisywania klucza.
Piszcie na 9510974.
gdy będzie pełna wersja na pewno pobiorę!!!Ciekawe jak im wyjdzie ten BF.mam klucz i pobieram i mam pytanie ile się tak pobiera proszę o jak najszybszą odpowiedź!
Mam!
8WDH-2G6J-QUWM-7S2J
48ZF-RY4P-XRTK-9D4V
Friend refer codes, na 10 przyjaciół (zostało chyba 9)
bierzcie póki jeszcze są.
Nie wiem czy promocja jeszcze działa.
''Oxmaster'' dzieki :) juz pobieram zobaczymy co to bedzie :D
3J2X-8A5K-G3J5-S9ZU Mój kod działa ja nie skorzystam gdyż przez przypadek kliknąłem :).
super
Mi sie dosc przyjemnie gra i w sumie podoba mi sie gra, nie moge sie doczekac juz nowych mapek : )
JEEE mam! ale będzie zacinanie
Dla mnie to dziadowa gra ;d .Grafika taka średnia,ale jeszcze ujdzie.Snajperzy mają olbrzymią przewagę nad innymi.Jak się strzela pojedyncze strzały to ostro znosi do góry.Daje dla tej gry 1/10.
9FX4-WXTB-R33Z-797T tak dla jaj wcisnolem ale na 100 procent nie bede gral
Te klucze to dostaje kazdy, kto zarejestruje sie na stronie BFa, jesli mial jakas poprzednia gre z serii. A gra powstala wylacznie w celu wyciagniecia kasy od naiwnych dzieciakow. Aby kupic lepsza bron i zatrzymac ja na stale, trzeba zaplacic prawdziwa gotowka, bo w innym przypadku tylko sie ja wypozycza.
Można powiedzieć,że to drugi Battlefield Heroes,który był na przeglądarkę,ale w niego to się chociaż jakoś dało grać a w to...szkoda słów.