Najlepsze prezenty na święta 2021 - co kupić graczom na Gwiazdkę?
Jak widzę te "słuchawki dla graczy" to mnie skręca coś w środku. Kiedyś znajoma była strasznie zajarana SteelSeries Arctis 5, kupiła sobie i z ciekawości porównałem do swoich leciwych już JBL E55BT no i różnica była spora moim zdaniem (na korzyść JBL). Czy wysuwany mikrofon aż tak bardzo wpływa na ceny tych słuchawek?
Samsung VR Lite? Serio? To czemu w konsolach nie polecacie PlayStation 3 albo Xboxa 360? Technologia na której opera się Samsung VR Lite jest już antyczna w porównaniu z takim Questem 2. Brak kontrolerów, brak 6DOF, brak nowych gier, niska rozdzielczość ekranu telefonu itd. Jedyne co można zrobić takim zakupem to zrazić obdarowanego do technologii VR.
Kartę graficzną albo mały miejski samochód.
Cena ta sama.
Co do tych smartbandów to byłbym ostrożny. Kupiłem sobie opaskę A4Tech. Wcale nie jakiś najtańszy model. Wszystko wygląda pięknie. Tylko, że ona mierzy tętno, ciśnienie i poziom tlenu we krwi nawet gdy leży na stole :( i to zarówno jak prowadzimy pomiar z poziomu opaski jak i z poziomu aplikacji :(
Via Tenor
Podświetlaną klawiaturę.
Jest ballantines litrowe w promocji w Biedronce za 53 zl.
Tego moze chcieć gracz, a gry i sprzęt jakie chciał to juz ma, gdyz prawdziwy gracz gra na wszystkim na czym chce i ma, bo umie zakombinować w zyciu tak, zeby sprzęt kupić.
Co to za prezenty, samemu szkoda mi na to pieniędzy a co dopiero na prezent
NAJLEPSZY !
prezent to: dobra, szybka, wydajna, cicho działająca, w rozsądnej cenie karta graficzna.
Artykuł w stylu "wybierzmy kilka losowych drogich gadżetów z każdej kategorii i będzie git". Polecanie takich choćby przepłaconych słuchawek komukolwiek i wmawianie, że to idealny prezent powinno być karalne.
Mi ostatnio na ehanter udało się wyrwać oculusa za niecałe 3 dyszki, co prawda licytacja była zawzięta, ale finalnie się wzbogaciłem o nową zabawkę ;P
Ta roomba jest kozacka, elegancko wciąga sierść i kurz. Mam od kilku miesięcy i nie mogę narzekać.