Witam :) Chciałbym , aby każdy się pochwalił grami na dysku :) Chodzi mi o folder z grami , lub poprostu na pulpicie :) Może ja zaczne :)
[4] Też chciałbym mieć takie dwie
Starocia starociami , ale kolekcja bardzo ładna :) A czemu taki windows stary :) ?
[10]
uzywam windy 2000 jestem z nim tak cholernie zwiazany ze zaden inny nie wchodzi w gre :)
Ja mam tylko Diablo i Warcrafta III z dodatkiem.
Pograłbym sobie w Warcrafta II, ale zgubiłem klucz ;/ A CDA, z którym to było wyrzuciłem przy porządkach wieki temu.
Aktualnie ---------------->
No i zacieram ręce na nowego Drivera.
Ja mogę pochwalić się tym ===>
nie gram na PC , ale jeśli już , to głównie Sniper Elite w multi i czasem CSS z botami ; >
W porównaniu z wami słabo...Ja gdy w coś nie gram to wywalam z dysku, stąd taka mała ilość gier zainstalowanych. Musze wywalić jeszcze GTA IV BC2 i DS2. Na dzień dzisiejszy gram ino w Dead Island, rFactora i FIFE.
No i w Portala...
;)
@.:Jj:.: nie tylko Portal. Nie zdawałem sobie nawet sprawy, że CoD: BO można gdzieś dostać w wersji nie wymagającej Steam.
Ogólnie - idiotyczny wątek. Gdyby to jeszcze brzmiało "kolekcje gier ze Steam" to ok, a tak jeden pirat z drugim będą sobie wzajemnie fapować licząc, który więcej ukradł. A dajcie spokój...
Nie wszytko jest na pulpicie, wiec daję podgląd na foldery.
Ostatnio też i małe porządki robiłem, więc parę tytułów poleciało...
Mnie osobiście gówno obchodzi co kto ma na dysku. Jakieś piraty albo steamy tu powrzucają i się cieszą.
Z moich gier tylko jedna jest piratem, bo nie chciało mi się ściągać z oficjalnej strony z racji transferu rzędu 5kbps...
Chodzi o GTA2.
Reszta jest oryginałami lub darmówkami, jak aBrigade, zapodany przez jednego z użytkowników tego forume jRPG czy Warzone 2100.
Niczego wam kmioty nie muszę udowadniać, ale skoro tak bardzo się burzycie o te piraty, to pewnie tylko ze względu na to, ze żal wam dupska ściska, ze ktoś jednak może kupować gry, a wy musicie czekać na porządnego releasa którejś z grup... ;]
U.V.--> Dwie, ale jakie ;]
U mnie też coś na dysku się znajdzie --->
Z tego co aktualnie mam zainstalowane na dysku ze steama (+ pare podpiętym spoza w odpowiedniej kategorii, no i parę dem się pewnie znajdzie na liście) --->
Generalnie tam mam najwięcej gier, ale niestety z tego co widzę z paręnaście procent mniej gierke niż Narmo, ale linka do profilu nie daję bo friends only, choć nie trudno znaleźć :)
O gierkę ocenzurowaną nie pytajcie, bo podpisałem NDA i na pewno nie mogę o niej mówić, ale czy się przyznawać do niej mogę też nie wiem, nie będę ryzykował więzieniem ;)
pecet007 -->
Te dwie niezainstalowane to beta TF2 i Renegade Ops, które jeszcze nie miało premiery.
michałek19 --> http://www.xfire.com/profile/narmiak/
Tyle mam jak na razie.
Narmo -- o też kupiłem Renegade Ops, mam nadzieję że dobre będzie, ale pierwsze recenzje jakie widziałem nie zachęcają, choć ja wziąłem na GMG bo i tak Steamworks, zobaczymy jak będzie z kluczami, bo z Deus Exem mieli problemy i brakowało, ale to gierka raczej bardziej niszowa ;)
edit: moje liczby, tylko mam pewnie tam z 10 demek które się w to wlicza -->
swoją drogą liczbę w steam community pokazuje wyższą, więc nie wiem w którą wierzyć, zresztą u ciebie też tak jest
wszystkim aż tak się podobają strzałki na skrótach...? :)
nie ładniejsze są całe ikony..? :)
meryphillia
Masz 'boxxy' na tapecie ? :/
Przy tym to królowa - no life'ów
Po drugie dla Ciebie,to Pan Gepard ...
Kociarstwu się miejsca pomyliły ;-)
W takim kryterium wiekowym nie myślał byś o dzieciach pokroju boxxy : >
Gepard206 >>> No i?
Po drugie dla Ciebie, to Królowa Boxxy, a nie jakaś 'boxxy".
]:>
Kociarstwu?
Nie kwiczałbym tak swoją dorosłością, bo być może masz mniej niż 34 latka... ;)
Ahh... ten mój internet.
A oto moja kolekcja ikonek ;P
+ Bad Company 2 & Vietnam, Fallout: New Vegas i Borderlands.
U.V. Impaler [ gry online level: 84 - Hurt me plenty ]
Dwie mam tylko.
mnie wystarczyłaby tylko jedna
:D
CMSF poleciał z dysku, bo i tak ostatnio nie miałem weny do tworzenia kampanii, a CMBfN dotychczas tylko demo miałem na dysku, a samą grę ledwo co dwa tygodnie temu rozpakowałem dopiero. ;P
Poczekam i tak już na nowego krzemiaka, by w pełni nacieszyć się obiema odsłonami, bo na tym starym nawet w CMSF zbyt wielkich batalii nie mogłem rozgrywać...
Oto moje gry na 8,5 letniego złomka, który jest w stanie oryginalnym, nic nie zmieniane ;P