Przecież beta nie jest dla EU, dla EU będzie za parę tygodni. A Ci co mają konta na US to raczej się nie podzielą :)
Serio ktoś płaci za klucz do bety? Bez jaj. Jeszcze gdyby za tę betę coś było, a dają tylko ekwiwalent wydanej kasy na karty.
To gra Blizzarda, jak zawsze ceny sa wysokie. Na poczatku klucze do bety D3 chodziły po $500+, do tego wynajmowanie konta jakos $25 za dzien. Tutaj jest podobnie, chociaz ceny nizsze.
[2] Możesz podać gdzieś link odnośnie czasu premiery europejskiej bety?
Mimo, że jedyną karcianką, w jaką grałem był poker 10 lat temu, to Heartstonem jestem absolutnie zafascynowany. Już nie mogę się doczekać, aż się do tego dorwę.
EDIT - szukajcie, a znajdziecie.
http://eu.battle.net/wow/en/blog/10773239/The_Hearthstone_European_Closed_Beta_Test_is_Nearly_Here-27_08_2013
[5] Ile ja gier nazdobywałem za gifty do CS:GO i DOTA 2 :)
Mogłem kasę, ale już nie żerowałem aż tak na ludzkiej głupocie.
[10] Counter Strike: Global Offensive
Tytuł znam, ale nie wiedziałem że była jakaś beta, na której można było się drobić na frajerach :D Bo DOTĄ każdy chciał coś ugrać.
[9] Majkel Dżordan To nie ludzka glupota tylko niecierpliwosc i chec bycia czescia 'elity'. Ja nie mialem oporow, to byl piekny czas jak chodzily po 70-100$. A 'preordery' bety CSGO (kody dostepu z PAXa kilka miesiecy przez beta) to juz w ogole za ostra kase szly.
Bo żyje się raz, a ja i tak nie lubię karcianek :D
spoiler start
QBIDK-4QRJE-IV0NY
spoiler stop