Siema, kupiłem Just Cause 2 , lecz mam błąd bo piszę że potrzebuje nowszej wersji systemu(vista/7) A na Xp odpali jakimś programem czy coś ?
Tak
uruchamiasz linie komend
wpisujesz format c:/
czekasz
wkładasz płytę z win7
czekasz i możesz już prawie grać
No to brawo...
Raczej nie uruchomisz tej gry na XP.
Następnym razem dowiedz się czegoś na temat gry którą chcesz kupić. Albo wystarczy przeczytać wymagana z tyłu pudełka.
Na różnych forach jest milion tematów z pytaniem czy JC2 lata na xp-ku. Wszędzie znajdziesz odpowiedź przeczącą. Myślisz, że tu jest inaczej?
Gra korzysta min. z Direct 10, który obsługuje jedynie w Win Vista i 7. Nie uruchomisz JC2 na XP "jakimś programem", chyba że ten program to nowy system...
Wiele nie kosztowala, CD-Action nie jest drogi.
Gra jest wysmienita, mam w niej na liczniku 252h i ani jedna nie byla nudna (pod warunkiem sluchania audiobooka jakiegos w tle :) - fabula to jakies 8-10h, potem tylko czysty i nieskrepowany sandbox)
Tak wiec jak kiedys kupisz system to posmakujesz, innej opcji nie ma.
Gra dużo nie kosztowała tylko 15,99 w cd-action. To se w to nie pogram bo nie chce mieć 7 a tym bardziej visty
no to cierp, xp to muzeum a 7 to jeden z lepszych systemow jakie wydał ms
Jedyny racjonalny powód aby dalej siedzieć na XP to stary komp, ale w takim przypadku JC2 i tak nie pójdzie. No i jeszcze brak kasy na nowy.
Coraz więcej nowych gier korzysta co najmniej z DX 10, więc jeśli masz w miarę nowy komputer to siedzenie dalej na XP jest nieco dziwne, tym bardziej że 7 jest systemem lepszym pod każdym względem.
Szkoda pieniędzy? To zainstaluj sobie Windows 8 Release Preview ze strony Microsoftu, będziesz go mógł używać przez jakiś czas.
Wymien na 7 i bedziesz mial spokój xp juz nie jest nowy i sie postarzal taki jest kolej rzeczy.
Nie wiem jak u was ale ja od kumpla pożyczyłem sprogramowanego directax 10 na xp i just cause mi działa w pełni
[12] Podaj gdzie ten diler towar sprzedaje,bo dobry musi być jak piszesz takie bajki