Ja wiem, że na świecie jest dużo idiotów, ale od bardzo dawna nie widziałem ich tak dużo skupionych w jednym miejscu. Niektórzy są pełnoletni, ba, wydają się mieć dzieci, a naiwni jak sześciolatki.
Info dla tych, co nie mają FB: Jeżeli polubisz dwa profile, zdjęcie, podpiszesz 'me gusta' - to Ty i pierwsze 5 tysięcy osób dostanie nowiutkiego Galaxy s3.
Polubiło to już 1200 osób od 1,5 godziny.
Dzieki za info. Moj galaxy już do mnie jedzie.
Polubiło to już 1200 osób od 1,5 godziny.
Uff to jest szansa, że się załapię w tych 5k !
Czyżby Foks!k zbierał znajomych do prywatnych interesów?
gdy ci smutno gdy ci zle, wez slodycze nazryj sie
Najgłupsze jest to, że na mojej tablicy wśród moich znajomych (niestety) takie profile widuje 1-2 razy w tygodniu... To jest naprawdę smutne i żałosne bo wiele z tych osób uważałem za inteligentnych. Już nawet nie wspominam o kliknięcia w profile typu torebunia etc.
Przydałby się ten galaxy ,ale w tym sęk że nie lubię facebooka!!!!!
A konkursy z różnych profilów? Codziennie tablety, smartfony, konsole i inne urządzenia za udostępnianie...
Najzabawniejsze, że na tym obrazku znajdują się pudełka go SGSplus, a nie do trójki... :p
Spoko, nie dosc, ze udostepnic i polubic to jeszcze dorzucili dwa profile. Stąd sie biorą te smieszne aukcje z lajkami na allegro?
Smieszniejsza byla sytuacja gdzie ludziska lajkowali profil "nie biegam nie lubie" z myśla o stresie, szybkim trybie zycia a chodzilo o bieganie do kibla i srodek przeczyszczajacy.
Mogę Cię pocieszyć, że ten link z pierwszego postu, to jest jeszcze nic. Ludzka głupota naprawdę mnie zaskakuje.
Jak to miło mieć otwarte oczy.
zwal se