Szukam jakichś słuchawek dobrych do gier jaki i do muzyki.
Co jest w tej cenie najlepsze?
x68 ---> a co ty zawiadowca to jesteś żeby ludziom mówić o czym wolno im pisać o czym nie?
I fajnie by było abyś zrozumiał zasadę działania tego forum, nie jest trudna: do chwili gdy się nie dopiszesz w wątku jego ważność spada i przesuwa się w dół forum. Jak się dopiszesz ze swoją uwagą że "po co piszesz" to dodajesz ważności takiej wypowiedzi.
x68 no i co z tego że są wątki na ten temat na tym jak i innych forach.
Chyba forum służy do wypowiadania się jak i zakładania tematów.
Zastanawiałem się nad razer pro lub neon lub też nad steelseries siberia v2.
Nie mam zielonego pojęcie na temat słuchawek nausznych, korzystam tylko z dokanałowych i tylko do słuchania muzyki.
Supelux HD681 Evo. Kupiłem i nie żałuje. Testowałem inne, miałem okazję koszystać z innych (często droższych) i o superluxach nie moge powiedzieć złego zdania
[3]
Dude calm down
[3] Ty też dobrze by było żebyś zrozumiał że specjalnie dopisuje bo wątki sprzętowe typu "słuchawki nauszne do 200 zł" są najbardziej popularnym i powtarzającym się sprzętowym pytaniem na ten temat.
Ludzi należy edukować: że co jest bardzo dziwne i zaskakujące Internet istnieje dłużnej niż tydzień czasu.
To naprawdę ważna i cenna informacja, może trochę szokować, ale warto ją przemyśleć i wziąć pod rozwagę.
A co do samych słuchawek 99.99% ludzi poleci Superluxy, bo żadne gamingowe słuchawki nie maja takiej jakości.
[2] Jak ja tego nienawidzę. Zrobisz wątek z prośbą o pomoc, a ci odpiszą "wałkowane 1000 razy EoT" "zamykam bo było". Potem właśnie w wyszukiwarce google są takie tematy.
Niech się pytają ludzie, jak idziesz do lekarza i pytasz co ci jest to nie odsyła Cię do archiwum tylko mówi co Ci jest.
spoiler start
Przykład trochę z dupy, fakt.
spoiler stop
Pitolicie od rzeczy.
Dla mnie Superlux to lipa totalna. Dla odmiany polecę niedocenione Beyedynamic DT 235. Za taką cenę graja naprawdę doskonale.