Witam!
Jaki skuter pod karte motorowerową polecacie? Zamierzam w tym roku zdac na nia i trzeba na czyms jezdzic. Nie chce skutera z silnikiem 2 suwowym (czy jakos tak) bo kolega mi mowil ze to straszny szajs jest.
z gory thx.
Nie chce skutera z silnikiem 2 suwowym (czy jakos tak) bo kolega mi mowil ze to straszny szajs jest. słuchaj kolegi to daleko zajedziesz :) Yamaha Booster.
[2] dobrze prawisz. Jeśli skuter TO TYLKO 2 suw. Obczaj Gilery, Piaggio, Yamahy, aprilie i suzuki.
[2] Ale to potwierdzone jest. Zna ludzi ktorzy mieli takie skutery i po miesiacu na zlom sie nadawaly.
Ale te skutery 4 suwowe to dobre sa? Bo kolega mowil ze jak kupowac to tylko 4 suw.
Ta na początku nie zwróciłem uwage na twój nick i teraz juz wiem kto mógł pisać takieg bzdury :P 4 suw to szais kup sobie 6suw :P
No chyba lepiej słuchać osób, które się na tym znają, nie?
Jaki skuter to nie wiem, bo na tym się nie znam, ale mogę dodać, że skutery są beznadziejne. :D
[1], [5] - po co Ci 2 konta? oO
[9] przecież napisałem, że się na tym nie znam.
Gruby----> Jak kupujesz hińskie gówno to nie dziwota :P
Chyba ,że byli też tak inteligentni ,że miksolu nie lali :) Też takich widziałem :)
4suw do 50 cm3 ... śmiech na sali!
[1], [5] - po co Ci 2 konta? oO
Bo na tym nie stworze watku?
4suw do 50 cm3 ... śmiech na sali!
To znaczy ze w takich skuterach nie ma 4 suwów?
jeśli to twój pierwszy jednoślad to polecam minibike idealny dla ciebie :P
http://allegro.pl/cross-110-125-130-dirty-bike-motorower-mini-i1655944312.html
Ale i tak sie wypier***isz
Ale jeśli chodzi ci o to a) musisz mieć kasę b) wpierda*** stejki bo go nie utrzymasz c) zwieksz mase
Z takim nickiem to sobie kup rower albo hulajnoge do cholery.
Gruby----> chodzi mi to ,że 4suw w motarach o pojemności 50 cm3 są do niczego. Jak bierzesz 50 to tylko 2 suw.
No az zal mi was. Skonczylem 14 lat i wedlug was nie mam prawa miec skutera?
No to jak polecacie 2 suwowe to kupuje. A jutro z kolega sobie pogadam o tym jakie klamstwa mi wcisnął.
Kup 2 suw. A jak kupisz chinski to nikt nie gwarantuje, że będzie jeździł dłużej niż miesiąc.
BTW. Co to jest miksol?
2 tysiaki to malo .Kup jakis uzywany , japonski .Albo rometa ale nie wiem czy sa do 2k.
I raczej nie skuter ale cos odkrytego bo w razie wywrotki kupe kasy bedzie kosztowala zabawa z plastikami.
No az zal mi was. Skonczylem 14 lat i wedlug was nie mam prawa miec skutera?
mi żal ciebie, masz 14 lat, jestes gruby i nie do konca inteligentny
A jutro z kolega sobie pogadam o tym jakie klamstwa mi wcisnął.
i co powiesz? "a na foruuum powiedzieeeliii zeeeeee"
daj chłopaku spokoj...
Co to jest miksol?
>olej do mieszanki >mieszasz z paliwem zależnie od silnika w stosunku 1:30 -1:50
a kolega ci mówił nie o 2 suwach a o chińczykach za 2000 możesz kupić przyzwoity sprzęt ale tylko używany
Kup sobie rower. Na zdrowie Ci wyjdzie i nie będziesz wkurwiał sąsiadów jeżdżąc na kosiarce.
Moim zdaniem wydawanie uprawnień na skutery, motorynki itp. dla gówniarzerii jest szczytem głupoty. Kto widział jak dzieciaki jeżdżą po mieście ten wie o co chodzi. Nie ma nic gorszego niż taki gówniarz nie znający się kompletnie na przepisach przed maską na kosiarce.
[21]>+1
kong123 --> ale wtedy szpan na dzielni jest :D Ale co racja to racja. I tu znów potwierdza się reguła, że kierowcy muszą brać odpowiedzialność za wszystkich innych na drodze.