da sie zmienic ip jak mam stałe? Nie wiem, zadzwonic do nich i zmienia czy jakos w ustawieniach kompa, zmiana maca itp? Zbanowali mnie na stronie i chce tam wrocic i zrobic porzadek
Zbanowali mnie na stronie i chce tam wrocic i zrobic porzadek
Miałem odpowiedzieć, ale bany za nic się nie dostaje. Najwyraźniej powinieneś dostać tego bana i nie powinieneś tam wracać.
Miałem odpowiedzieć, ale bany za nic się nie dostaje. Tak, jasne. Poprostu nie wiesz :P
A bana dostałem za multiacc ktore moj ojciec zrobil. Teraz kazde nastepne konto jest banowane z automatu
myslisz ze nie probowalem? Na tym forum gosc pewnie dostaje tysiące takich maili dziennie, wyslalem kilkanascie bo zbanowali mnie z 3 lata temu i nigdy nie odpisal ;p
Ja nie chce tam wejsc raz, tylko zrobic konto i normalnie uzywać na nowym ip. Gwoli scislosci jest to d2jsp uzywalem kiedys do trade w diablo 2
Żadne proxy, zadne tory nie działają i nie będa działac. Strona ma dobre zabezpieczenia. Tutaj w gre wchodzi tylko nowe ip i dlatego pytam sie jak zmienic.
Możesz założyć konto i pisać z telefonu. W takim przypadku nie ma możliwości zablokowania IP.
w paint możesz sobie zmieniać ile dusza zapragnie
Czemu ukrywasz moje posty?
Wpisz adres strony w linkach powyżej. One w jakiś sposób maskują twoje IP.
jestes uposledzony kur*a czy udajesz? Napisalem ze strona ma dobre zabezpieczenia zadne takie gowno nie pomoze i nie, nie jestes odkrywczy pokazujac mi takie cos bo to kazdy moze znalezc. Pisalem ze w gre wchodzi TYLKO zmiana IP i o to pytam w tym temacie, NIE CHCE maskowac swojego ip
Spróbować nie zaszkodzi, ale mimo, że mnie obrażasz to ci odpowiem na twój post.
Jakiego masz dostawce internetu?
Ja kiedyś miałem neostrade i wystarczyło modem rozłączyć.
Możliwe, że dostawca internetu przypisał ci stałe IP, raczej sam tego nie zmienisz, ale możesz się skontaktować z dostawcą to może ci zmieni.
Czego nie rozumiesz w słowach "nie da się samemu"?Z tego co wiem niektórzy operatorzy kablowi oferują zmienne ip za opłatą.
kupa211, nie da się.
Jedyne wyjście to wpiąć się w TOR-a, najłatwiej w Vidalią: https://www.torproject.org/projects/vidalia.html.en
I korzystając z wbudowanego Firefoxa męczyć ich z adresów IP rozsianych po całym świecie.
wlasnie z tora korzystalem, konto przetrwalo 2 dni, po czym znow block :P
Chyba te ip z tora tez juz namierzają