Czesc! Zamierzam kupic iPhone'a, ktory ma simlocka na brytyjska siec i z tym wiaze sie moje pytanko: Czy nie bedzie zadnych problemow ze zdjeciem simlocka i synchronizowaniu go przez iTunes w Polsce? Bardzo prosze o szybka odpowiedz.
Możesz się w to bawić, pytanie - po co? Zrobisz jakiś błąd i telefon bezużyteczny, a poza tym takie ściągnięcie simlocka nie jest trwałe.
@Lutz "Ajfon" jest uzywany.
@Mr.JaQb
Rzeczywiscie. Gdy zobaczylem cene, musialem jescze raz przeczytac, bo nie wierzylem ;D
Na razie cena iPhone'a wynosi 220 zl, ale jescze 2 dni do konca aukcji.
A jaką kwotę chciałbyś wydać na telefon? Bo i4 to jeszcze jest smartfon wyższej klasy, tanio nie będzie
na sam telefon mysle do 600 zl, bo tyle na razie mam, a na odblokowanie simlocka moge tez uzbierac
tez na poczatku probowalem z galaxy s, ale cena pod koniec kazdej aukcji rosla do 1000. Podobno jest lepszy od 4-ki i prawie 2razy tanszy (jezeli chodzi o nowy).
No, taka jest prawda. Jedyne co przewyższa sgsa to oczywiście appstore
Ale gdybyś wyczaił jakiegoś w dobrym stanie do 900zł to bierz, ja od miesiąca posiadam, kolosalna różnica między starym k800i (świetny telefon), a Galaxy S
Ale jeśli tego iphona 4 kupisz za mniej niż 800 (wliczone zdjęcie simlocka), to będzie się opłacać. Iphone 4 jest spoko.