Mam zamiar wkróce nabyć Injustice: Gods Among Us. Czy wersje X360 i PS3 różnią się znacznie od siebie? Jest tak czasem w wersjach konsolowych, dodatkowo dokładane są np. jakieś bonusy. Na którą edycję się zdecydować?
Zapomniałem dodać, bez patrzenia na pada. Mam dwie ostatnie wersje Mortal Kombat na różnych platformach, grałem na obu padach i ogarnąłem wszystko, nie przeszkadzał mi krzyżak ani nic innego. To nie ma znaczenia. :)
Ja bym brał na PS3. Może i dobrze ci się gra na Xboxie ale nie warto ryzykować. Ja na X'sie gram ostatnio częściej ale w bijatykę był nie dał rady.
Ryzyko jest żadne, nie jestem fanboyem, mam ogarnięte i równo "traktuję" obydwie konsole. Pytanie jest czysto techniczne.
Chyba niczym się nie różnią
Sprawdź sam: http://muve.pl/pages/search?query=injustice
Oj Kęsik,Kęsik...
Poczekaj aż wyjdzie na PC.
Dwa/Trzy lata później... Stra Modlas piszę "kupiłem wersję PC!"
[8] musiałby poczekać z 5 lat, o ile by się doczekał.
bardzo mi przykro kęsiu, że nie możesz zagrać w niektóre gierki z konsoli na PC, bo ci na to duma nie pozwala, ale takich rzeczy nie musisz pisać.
Dziwne, taki biały azjata z niego a ma taka awersje do konsol, jakas trauma? Nie powiem, ze z dziecinstwa bo ciezko kesika nazwac dorosłym.
kęsik -> Wolę grać na konsolach akurat, jak mam wybór, to też biorę edycje konsolowe - po prostu jest mi wygodniej. :)
http://uk.ign.com/wikis/injustice-gods-among-us/Pre-Order_Bonuses
Które bonusy wyglądają waszym zdaniem najciekawiej? Bo wciąż się zastanawiam, czy ten Red Son jest wart zakupu.
Ale RED SON jest taki sam na obu konsolach...
Chodziło mi ogólnie, czy warto. ;)
Wybrałem jednak wersję na X360 w edycji Red Son. Mam nadzieję, że będę zadowolony. :)
przecież pad XBOX'owy to do tej pory (mimo 7 [chyba] lat od premiery) najlepszy pad na Ziemi.
Pad od xkloca ma skopany krzyżak.
jak tam emilku crack do fify? Czekasz już na 14?
przecież pad XBOX'owy to do tej pory (mimo 7 [chyba] lat od premiery) najlepszy pad na Ziemi.
Tu chodzi o krzyżak na który większosć się skarży. To taki słaby punkt tego pada. Ale dla kolegi to nie problem widze więc nic tylko zasiąść grać.
Grałem w sporą porcję bijatyk także na X360 i d-pad dawał radę, więc jestem dobrej myśli. :)
Gra została już do mnie wysłana. Moim zdaniem nie ma lepszego i gorszego pada, to jest kwestia przyzwyczajenia, ale na obu można się bawić równie fajnie. ;)
Kupiłem to Red Son... I okazało się, że jest po angielsku. Chcę oczywiście zwrócić, bo towar jest niezgodny z opisem. Nie zdejmowałem folii, czytam napisy z pudełka.
Kupował ktoś tę wersję? Może potwierdzić, w jakim jest języku?