Tak jak w temacie. Chciałbym poznać wasze opinie, najlepiej uzytkowników tych słuchawek. Ewentualnie jaki telefon polecacie do 700 zł.
Mam HTC One X i bateria trzyma dosc długo... Oczywiscie zalezy czy on screen czy off screen.
Telefon bardzo dobry.
Bateria trzyma jeden dzień (od rana do wieczora) w One X
Ale za 700 zł chyba nie kupisz nowego One X, te co są na Allegro to podróbki tego telefonu i przestrzegam
To swoją drogą.
Szczerze to szukam dość dobrego telefonu z androidem, który przy raczej średnim użytkowaniu (trochę muzyki, jakieś zdjęcie, max godzina wi-fi, 5 krótkich telefonów na dzień) uciągnął by te 1,5 do 2 dni na jednym ładowaniu.
Częste ładowanie (czasami nawet 2 razy w ciągu doby) strasznie mnie zmęczyło przy mojej Xperii P.
Sony Xperia J ! Polecam Trzyma nawet 5 dni
Nie ma takiego smartfona co trzyma 5 dni -_-
Moja SP wytrzymała 20 dni... tyle, że leżała na czuwaniu w 1 miejscu :D.
A tak na poważnie SP do momentu otrzymania ostatniej aktualizacji ciągle miała jakieś problemy z oprogramowaniem, teraz jest już ok i przynajmniej ja nie dopatrzyłem się żadnego uchybienia czy błędnego działania. Bateria 2 dni wytrzyma przy takim użytkowaniu, ja po całym dniu zazwyczaj mam 40%, a mam ciągle włączoną transmisję danych LTE, ekran na 100% podświetlenia co najmniej 2h słuchania muzyki.
Posiedź caly czas na przegladarce, facebook, muzyka, wifi (wiecej ciagnia), full podswietlenie i zobaczymy ile ci wytrzyma :D
Około 5h na 100% podświetlonym ekranie w przeglądarce. Ale autor określił mniej więcej jak korzysta z telefonu więc odpowiedziałem, że 2 dni wytrzyma, bo powinien.
A.Turner .. Mam Sony Xperia J .. Przy normalnym używaniu ( oczywiście nie katowaniu) 5 dni spokojnie wytrzyma..
@VitJoe Barbaro
1) żaden smartfon przy "normalnym" używaniu nie wytrzyma 5 dni (mówiąc o "normalnym" mam na myśli taki jak pisałem wcześniej, a nie trzymanie telefony bez internetu i od czasu do czasu odpisanie na sms)
2) xperia j to słaby smartfon, a nawet bardzo słaby, więc gdy ktoś pyta o telefon klasę (jakie nie 2) wyżej to go nie polecaj, bo taka osoba oczekuje więcej.