Dzisiaj walka a na GOL-u żadnego wątku ? :D Haye i Chisora zmierzą się dzisiejszej nocy na stadionie West Ham United czyli Upton Park. Galę będzie można obejrzeć na kanale Polsat Sport od godziny 18. Jakie są wasze typy ? Bez wątpienia walka się szykuje dobra :)
Info z ważenia: http://www.eurosport.pl/boks/haye-chisora-wazenie_sto3346354/story.shtml
Wreszcie zapowiada się dobra walka na miarę wagi ciężkiej. Oby tylko z dużej chmury nie okazał się mały deszcz, bo to byłoby najgorsze. Dwóch wariatów w ringu, niech wygra bardziej porąbany.
gdzieś na necie jest opcja obejrzenia? mialem nadzieję ze puszczą na polsacie ale nie,lepiej zakatować jakiś syfiasty film.
Wypadłem ostatnio z tematu, czy ta walka jest oficjalna, tj. liczy się do statystyk? Bo zdaje się, że walczą ze sobą były bokser, który zakończył karierę z byłym bokserem, któremu zabrano licencję. Bo boxrec nic o tej walce nie ma.
[6]
Wygląda na to, że się nie liczy. Przynajmniej sugerując się serwisem Boxrec. W statystykach obu zawodników nie ma nawet wzmianki o ich walce. Sam myślałem, że jednak wynik walki będzie zapisany do rekordów.
Wstępnie to jestem za Chisorą. A co tam, będę kibicował słabszemu, ale jak Haye wygra też się nie obrażę. Mają być Wielkie Grzmoty i tyle!
Dziś w nocy Andrzej Fonfara pokonał Glena Johnsona w Chicago na głównej walce gali ESPN! Teraz jest w top10 swojej kategorii i blisko od walki o mistrzostwo świata! :) Wspaniały sukces Polaka!
Ale dziś wieczorem to dopiero czekają nas emocje :)
Polaco, jasonxxx---> Boxrec to tylko zwykła stronka, która oblicza miejsca bokserów według matematycznego algorytmu. Haye i Chisora mają luksemburskie licencje i oczywiście, że walka będzie się wliczała do rekordu. Mało tego, to walka sankcjonowana przez dwie [!] federacje - o pasy WBO International i WBA International!
Szizora wygra
Gala od 19 na polsacie sport, ale Haye i Chisora wejdą na ring pewnie 22-23.
Wasilewski i jego "szparingpartnerzy".
Na livesports pisze że walka o 21 a polsat już o 18 studio robi :|
/ Jednak 3h do walki.
Wychodzą już do ringu.
Dajcie jakiś stream.
ok mam.
Już?
edit: Przynajmniej obyło się bez cyrku. Wygrał lepszy, tyle.
Już.
Dobrze, że chociaż na koniec pokazali się z dobrej strony.
Haye zaprezentował się znacznie lepiej i obnażył w ringu wszystkie braki Chisory. Na koniec tradycyjnie sympatyczna atmosfera po całym tym cyrku przed galą.
TO BYŁA K*RWA WALKA I EMOCJE! COŚ PIĘKNEGO!
Mozna gdzieś już zobaczyć walkę ? Albo mógłby ktos chociaż opsiać co się działo ? : P
Albo mógłby ktos chociaż opsiać co się działo ? : P
Jeb, jeb, jeb i KO --> to tak w skrócie
Myślę że Haye ma realne szanse na pokonanie Kliczko choć będzie miał trudne zadanie
Witek mówił w wywiadzie przed walką, że ma nadzieje na zwycięstwo Haye'a, bo wtedy może jeden z braci z nim zawalczy. Chciałbym takiego pojedynku, bo jakich rywali Kliczko ostatnio sobie dobierają to śmiech na sali.
Nie ma zbyt wielu godnych rywali dla braci Kliczków to prawda ale to raczej dowodzi jak wielkimi czempionami oni są.Jest obecnie tylko kilku gotowych pięściarzy by z nimi walczyć min Haye