Hej,
Wert rozdawał ostatnio gry planszowe. Wygrałem 3, powiem szczerze nie mam czasu w nie grać.
Jedną zatrzymuję, bo naprawdę podszedł mi klimat i zasady. Dwie chcę rozdać za darmo.
Gry do rozdania:
Szczury pustyni: http://portal.strategie.net.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=692:szczury-pustyni-dragon&catid=20:recenzje-gier-planszowych&Itemid=119
Bitwa pod Austerlitz: http://portal.strategie.net.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=205:bitwa-pod-austerlitz-novina&catid=20:recenzje-gier-planszowych&Itemid=119
Jedyny haczyk, uznaję jedynie odbiór osobisty w Krakowie albo w okolicach Buska Zdroju (świętokrzyskie) po uzgodnieniu. Nie wysyłam gier....... wiem jestem zły i niedobry
Zasady:
- w tym wątku zapisujemy się, będzie losowanie :) Deadline zapisów 20.10.2013 / data losowania 21.10.2013
- mogą zapisywać się tylko osoby z kontem założonym do 14.10.2013
- każdy kto się zapisze bierze udział w losowaniu obydwóch gier, jedna osoba może maxymalnie wygrać jedną grę
P.S wert jeżeli to czytasz, gry od Dragon są genialne, ale ta od Novus jest troche skomplikowana :) Co więcej szczury pustyni mają ogromny potencjał, bo jest tam wiele jednostek i można samemu tworzyć scenariusze :)
ja jestem chętny. Austerlitz, kieeeerwa. to się grało dawno temu, nikt zasad nie umiał stawialiśmy z kuzynami na planszy jak leci ;p
Szczury wyglądają świetnie, z chęcią bym przygarnął.
Szczury pustyni przypominają mi grę o statkach. Podobnie zrealizowano tę planszówkę.
Hej, przypominam o losowaniu, w tej chwili chętni to:
- chyrlok
- Lysack
- el.kocyk
- Revanisko
raziel88ck nie wyraził wyraźnie chęci wzięcia udziału w losowaniu.
No to było super tajne losowanie.
Wygrali:
Montera
Revanisko
Kto jaką grę:
Liczy się kolejność zgłoszenia na mail, kto pierwszy ten wybiera grę, drugi ma tą, która została.
Procedura przekazania:
Piszecie tu w wątku chociaż kawałek swojego maila, żeby ktoś się pod was nie podszył :)
Odbiór tak jak pisałem na terenie Krk :) Dogadamy się drogą mailową.
Mail:
spoiler start
assa2 [at] onet.eu
spoiler stop
Gratuluję!
Hej,
Ponieważ nie otrzymałem potwierdzeń, czekam na nie do 24.10.2013
Potem kolejna tura głosowania.
To już jutro, wygrali, a nie chcą :p to jak będzie druga to ja chce brać udział w losowaniu xD
Witam,
Nie dostałem kontaktu od użytkowników:
Montera
Revanisko
Nie napisali na podany mail oraz nie odpowiedzieli w powyższym wątku.
Nowymi wygranymi są:
Rezort
raziel88ck
Proszę o zgłoszenia na mail: assa2 [at] onet.eu
W mailu proszę podać jaką grę się wybiera, pierwszy ma prawo wyboru, drugi dostaje to co zostało.
W wątku proszę o podanie chociaż części maila, aby móc go zweryfikować i nie było podszywania się pod inne osoby.