w platformówki :D moja np w kapitana pazura i zaczarowana jaskinie :D
Moja siostra lubi czasami grać w fife i psa XD (serio)
[6] Mam kilka "koleżanek"(no może nie 20 ale 16-18) które w metka 2 pogrywają XD
Wszystkie części Fable.
moja ma 22 :P a laski spotykalem na serwerach fear, cod czy maincraft. Graja w WoWa, CSa i wszytkie inne gry :P
mam 21 lat i w swoim zyciu przerobilam juz wiele tytulow z roznych gatunkow ;) najbardziej jednak przypadly mi do gustu gry rpg
ostatnio zakochalam sie w AC (zwlaszcza 2 czesci), ale przez 4 lata gralam w diablo2 na battle.necie; przez dlugi okres czasu moja miloscia byl Prince of Persia (z naciskiem na warrior within - stad tez nick ;)); chociaz wciaz lubie powracac do perelek w stylu Tomb Raider, Black & White czy Age of Empires. oprocz tego lubie serie GTA, wiedzmina tez przyjemnie wspominam. wymienione przez Roda Fable (lost chapters) przeszlam 3 razy, wiec tak naprawde nie umiem powiedziec konkretnie 'w co lubie grac' :-)
moja uwielbia Bioshock'a 2, Assasin Creed'a, Diablo II, Burnout Paradise oraz uwielbia patrzeć jak ja gram
Moja siostra: The Sims 3, Killing Floor i czeja na Dead Island.
Ciężko jej ogarnąć było L4D2 i RE5.
Kuzynka porzuciła PC na rzecz PS3. Właśnie wróciłem od Niej i teraz gra w God Of War Collection oraz Assasin Creed Brotherhood ;) ogolnie lubi FPS'y, platformówki, bijatyki....
moja dziewczyna ma 29 - oprócz cięcia w farmville i inne angry birdsy ma na koncie fable, kings bounty, homm, jakiegoś rpg z perspektywy trzeciej osoby, japońskie rpg itp. itd. nie ma reguły :)
Moja ciotka 28 lat, prawnik, gra... w Wiedźmina, serie Heroes of Might and Magic i chyba tyle...
Widze ze zdecydowanie przewazaja rpgi i klimaty fantasy:E
Moja luba zagrywa się ciągle w Tormenta.
Lubią grac we wszystko. Trochę mam z nimi do czynienia na co dzień to wiem iż nie ma wiekszej różnicy niż u facetów.
Moja laska lubi grac w Quake 2 po sieci.
Moja była uwielbiała grać w Burnout Paradise ;P