------------------------------------------------
ODPOWIEDZI NA TRUDNE PYTANIA:
------------------------------------------------
Dlaczego na liście nie ma gry "X"?
Ponieważ gra "X" otrzymała za mało Waszych głosów, by trafić do pierwszej piątki.
Kto wybierał te gry?
Czytelnicy serwisu, głosując przez 10 dni w otwartej dla wszystkich fazie nominacji.
-----------------------------------
Zapraszamy do głosowania!
-----------------------------------
http://graroku2012.gry-online.pl/?kategoria=najlepszy-exclusive
Wiem, że to co napisze nie bedize odkrywcze, wiem, że nie powinienem tego pisać, bo w UVI już wyjaśnił co i jak, ale nie umiem się powstrzymać.
Nie chce też nikogo obrazić, ale żałosną listę wybrali gracze O_O
Wy jako redakcja powinniście przynajmniej zrobić tak, żeby był chociaż jeden ex z każdej z platform, a tak to mamy jedną grę na Xboxa, jedną na PS3 i trzy na PC...
Zdecydowanie brak mi tutaj np. nowego Mario które jest po prostu przemiodne, a tak teraz muszę wybierać z gier które nie dały mi tyle radochy co wyżej wspomniana gra.
Przez to, że "dojrzali" idioci, grający tylko w "dojrzale" gry gdzie się łby wyrywa to zostaje nam głosować na gry dobre, ale nie genialne w swoim gatunku...
Następnym razem zalecam redakcji sprawdzanie głosów, ale także weryfikacje, bo w ogóle co tutaj robi Black Mesa?
Jest to gra dobra, ale zdecydowanie nie należy się jej nominacja do tej listy O_O
Za co ona tutaj wylądowała? Że to pierwszy od dawna tak duży mod?
Głos idzie na Halo 4.
Myślałem też nad Podróżą, ale jednak czasem nudziłem sie przy niej.
Trudna kategoria, trudny wybór. Zakładam, że walka będzie się toczyć pomiędzy Diablo a Guild Wars 2. Mimo tego zagłosuję na Halo, które utrzymuje się na tym samym solidnym poziomie i na pewno nie zawodzi.
Zabrakło mi Wiedźmina 3 w oczekiwaniach. Inne kategorie dobrze dobrane.
Oczywiście że Diablo 3 nie jeden konsolowiec chciałby ją mieć na swoją platforme :P