Zapraszamy do głosowania w kategorii: Najlepsza muzyka oryginalna!
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najlepsza-muzyka-oryginalna
Głosik poszedł do rdr za swietna klimatyczną muzę i oczywiscie kawałek "far away" ;)
Oczywiście głos na Mafię II.
Brak Halo Reach i Nier? Boooo!
W takim razie MS2.
Mafia II wymiata jeśli chodzi o muzykę.
Mass Effect 2 bije resztę tych gier pod względem soundtracku...
Mafia II soundtrack był genialny. Z drugiej strony jednak RDR też nieźle wypadł.
Zdecydowanie Castlevania. Marzy mi się koncert na żywo z całą orkiestrą i muzyką z LoS.
Muzyka najlepsza w Mafii 2. A oprawa graficzna Castlevani gniecie większość gier na liście( soundtrack w LoS też był świetny :D)
Oj zdecydowanie najbardziej w pamięci zapadł mi utwór z gry Starcraft na drugim miejscu dał bym Mass Effect 2.
brakuje Heavy Rain...
TYLKO MAFIA 2
Only Mafia II
mafia 2 ma faktycznie swietna sciezke dzwiekowa, ale to chyba kompozycja w 100% zlozona z istniejacych hitow.
majac na mysli _oryginalna muzyke_, chyba chodzi o sound track stworzony przy produkcji gry? w takim wypadku bezdyskusyjnie sc2.
Jak to możliwe że nie ma tu Final Fantasy XIII? Akurat muzyka w tej grze bije chyba wszystko co wyszło w ubiegłym roku...
Gdzie jest Guitar Hero: Warriors of Rock? Skoro znalazła się tu Mafia II (same istniejące utwory), to dlaczego nie ma WoR-a?
czegoś tu nie łapię... syf tu macie Panowie z GOLa !! Czytamy: "(...) stworzoną specjalnie na potrzeby danego tytułu." Mam rozumieć, że te ponad 100 kawałków powstałych kilkadziesiąt lat temu było nagrywanych specjalnie dla Mafii II?! Oni komputerów nie znali !! Jaja sobie ktoś robi ?! IMO ogromny błąd Panów z GOL'a i zakłamane wyniki tymże błędem... I śmieszy mnie gdzie jest tutaj Nier?! Final XIII?! W szegulności Nier... jedyna gra jaka wycisnęła ze mnie łzy... dzięki muzyce... Szkoda, bo mógł być naprawdę fajny konkurs... A jeśli miałbym już głosować, to tak: Nier -> Castlevania LoS -> FFXIII -> ME2 (ost z jedynki bardziej mi pasował)
Może najpierw osoby które tak chętnie jadą po mafii niech w nią najpierw zagrają?
Poza utworami licencjonowanymi, twórcy nagrali prawie 50 oryginalnych kawałków z filharmonią ,które są kapitalne. Także Mafia jak najbardziej pasuje do tej kategorii i powinna wygrać.
Pozdro
Mafia 2 jak najbardziej powinna być na liście, ale razi brak rewelacyjnych OSTów z Final Fantasy XIII i Nier. I pewnie nie tylko tych gier brakuje. Ta lista wygląda jakby losowano która gra ma być nominowana.
Merqury - Akurat muzyka w FF XIII była największą porażką w całej serii jeśli chodzi o oprawę muzyczną. Przypomnę, że odkąd Sakaguchi i Uematsu odeszli, seria zachowała tylko i wyłącznie nazwę, bo bez nich to nie jest już FF.
W tej kategorii sumienie nie pozwala mi oddać głosu na gry, które w niej są. Miałem nadzieję, że będzie tutaj Last Story, ale bardzo, BARDZO się rozczarowałem, bo według mnie to jedyna gra która zasługuje na bycie w tej kategorii ;]
oddałem głos na Mafie 2 choć nie grałem w nią ale słyszałem ścieżkę dźwiękową i muszę przyznać że jest bardzo dobra
mafia II najlepsza
Najlepszym elementem Mafii 2 są samochody i właśnie muzyka stąd też mój głos na nią.
Red Dead Redemption tam muzyka jest SUPER !!
Mafia II. Tam muzyka najbardziej pasuje do klimatu.