Zapraszamy do głosowania w kategorii: Najbardziej oczekiwana gra 2011 roku!
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najbardziej-oczekiwana-gra-2011
Gra roku - StarCraft 2. Na PC - StarCraft 2. Na konsolach - RDR. Na handheldach - God Of War: GoS. Najbardziej oczekiwana gra 2011: 1. Heroes VI 2. The Old Republic 3. Diablo 3 4. Duke Nukem: Forever
Największy dylemat miałem przy kategorii na najbardziej oczekiwaną grę 2011. Spokojnie machnąłbym 3/4 z nich :P Pokazuje to tylko jak zarąbisty będzie ten rok dla naszej branży. BTW: Fajna zabawa! Ciekaw jestem wyników.
Moim skromnym zdaniem tegoroczny plebiscyt jest dużo lepszy od poprzedniego. Jest większy wybór gier, a także jest bardziej przejrzysty.
Tu nie miałem wątpliwości. Najbardziej oczekiwaną przeze mnie grą roku 2011 jest Mass Effect 3!
A tu najwiekszy dylemat... Albo Deus Ex... Albo Wiedzmin... masakra jakas :)
Poza tym skoro znalazlo sie tu Diablo III to zakladam ze gwarantujecie wlasna reputacją ze bedzie wydane w 2011? ;-)
ps. Eeeeee... Mass Effect 3, Mortal Kombat, SW: TOR... nie da sie wybrac najbardziej oczekiwanej bo sa gry z roznych kategorii :)
Powinna byc mozliwosc ulozenia gier w skali od 1-10... choc i wtedy bylo by ciezko :D
W sumie calkiem calkiem sie ten 2011 zapowiada. Poza tym gdzie Bulletstorm? :D
Tu dopiero będzie trudny wybór.
Zdecydowałem się na GOW'a 3. Od niedawna posiadam konsole Microsoftu , dlatego z niecierpliwością czekam na ten tytuł.
Dokładnie Maverick, z tą premierą Diablo 3 to jeszcze nic pewnego...:-/
najbardziej oczekiwana gra 2011 i zabrakło Red Orchestra 2: Heroes of Staligrad ? wstyd panowie, wstyd.
A gdzie Killzone 3? o_O
Dałem głos na Gearsy.
a gdzie battlefield 3???
Gra roku ME2, PC WoW: Cata, Najbardziej oczekiwana gra 2011 Wiedzmin 2! Technologia Bad Company 2
Reszta kategorii jest bez znaczenia
Batman: Arkham City to mój głos ;)
Ale naprawdę to cięzki wybór jest, tyle swietnych tytułów w tym roku :P
@MaZZeo
Dobrze przczytaj wstęp do tej kategorii :)
Gdyby nie Diablo 3, to miałbym ciężki wybór ;)
Zgodzę się, że to chyba najtrudniejszy wybór... ciężko, naprawdę ciężko wybrać tylko jeden tytuł... Ostatecznie wybrałem Mass Effect 3, chociaż na Portal 2 i Wiedźmina 2 czekam równie mocno :)
Głos na Duke`a :)
U.V. - Zrobicie po plebiscycie odc. Gryonair z wynikami?
Uncharted 3, ma duże szanse o ile nie największe na tytuł Gry Roku. ;)
Tak, bardzo trudny wybór. Rok 2011 zapowiada się ekscytująco. Osobiście czekam z niecierpliwością na kilka gier:
1. Wiedźmin 2 - jako fan Sapkowskiego i Polak nie mogłem zagłosować inaczej :D
2. Mass Effect 3 - zwieńczenie genialnej serii
3. Dragon Age 2 - lubię te klimaty
4. The Old Republik - mój głos zdecydowanie powędrował by na tą grę gdyby była single player a tak nie mam doświadczenia w grach MMO i nie wiem czy w ogóle zagram
5. Shogun 2 - seria Total War to jedyne strategie w jakie gram, dodatkowo interesuje się tym okresem historii Japonii
6. Diablo 3 - trochę na dwójkę czasu straciłem :D
Może zagram jeszcze w Herosów i Skyrim ale bez specjalnej ekscytacji.
a ja się pytam gdzie sie podział killzone 3? jeszcze nie miał premiery więc się chyba liczy
A co do głsów wybór trudny Deus ex, mas effect 3 , la noire czy uncharted coz ostatnie la noire
Zagłosowałem. Brakowało mi kilku tytułów, szczególnie w grach do ściągnięcia.
Najgorzej z wyborem najbardziej oczekiwanej w 2011. Pff.
dla mnie wielkim zwycięzcą jest Starcraft II :)
Mass Effect 2 i Mass Effect 3 ;]
I znowu brakowało mi Football Managera jako gra sportwa :P
Ludzie otrząśnijcie się najlepsza gra zeszłego roku to God Of War 3 i kropka...
Zabiliście mnie tą kategorią, totalnie nie wiem co wybrać - mass effect 3, diablo3, guild wars 2, wiedźmin 2 oj trudny wybór
niby nie wiadomo co wybrać a i tak zmiarzdzy Diablo III
oczywiscie o ile wyjdzie w 2011 ;)
Jest Shift 2, ale nie ma The Last Guardian- LOL!
Zagłosowałem na Uncharted. Wielkiego wyboru nie było szczerze mówiąc.
Wiedźmin 2, szkoda że nie można wybrać kilku, zaraz za nim byłby Batman/U3/ME3.
Zastanawiam się, zastanawiam... i jednak Skyrim.
Dlaczego w najbardziej oczekiwanych grach 2011r. nie ma Bulletstorma??
Jest wiele gier, na które czekam, ale numerem jeden jest oczywiście Wiedźmin 2: Zabójcy Królów
:)
@uP;
czytaj ze zrozumieniem - Gy na które czekamy w 2011 roku. W głosowaniu nie biorą udziału gry wydane do momentu zakończenia plebiscytu jak np. Dead Space 2, LittleBigPlanet 2, Bulletstorm, Test Drive Unlimited 2 czy Killzone 3.
Po dlugim zastanowieniu dla mnie jednak Diablo 3. Chodz czekam tez w szczegolnosci na Batsa, Feara, ME3, no i Wieska (obstawiam ze wygra ten plebiscyt).
Najlepsza muzyka... brak god of war 3? Smieszne.
Najwieksze rozczarowanie: starcraft 1 deluxe.
Gra roku wg uzytkownikow GOLa: starcraft 1 deluxe
Gra roku: Heavy Rain
Najbardziej oczekiwana gra: Wiedźmin 2
Najlepsza gra na kontrolery ruchowe. Taaaaa, kinect animals. swietna nominacja. Brak sports champions fenomenalny po prostu.
Co za debilny plebiscyt. GOWIII który zgarnął masę nagród za najlepszą grafikę, nawet nie ma na liście. A Heavy Rain nie ma w technologii. Żadna gra nie wykorzystuje w takim stopniu Motion Capture...
Portal, to gra na którą czekam. Wszystkie inne są mi po części dobrze znane. Pierwsza część gry Portal na prawdę mnie zaskoczyła i natchnęła do rozmyślań na temat tego jak to właśnie człowiek dąży do tego by przeżyć.
Zaskoczyło mnie to, jak bardzo przemyślana jest ta gra i to jak instynkt który trzyma nas przy życiu został wydobyty z gracza.
Może tylko ja mam takie wrażenia z tej gry ale na prawdę po przejściu niektórych etapów zdawałam sobie sprawę, że w każdej innej grze bym robił to co mi się karze. Tu robiłem to co uznałem za stosowne i tak nie ginąłem w miejscach w których powinienem zginąć?
Nie zapomnę jedynki i mam nadzieję, że w drugiej części też poczuję to coś.
mnie dziwi, ze w oczekiwanych grach nie ma BULLETSTORM. ja rozumiem, ze w trakcie trwania plebiscytu wyjdzie ta gra, ale, kurde, toz to jest wlasnie moja gra 2011, na ktora czekam... ;/ damn it.
Wygra Wiedzmin, albo Diablo, tego jestem pewien, więc śmiało zagłosuję na Guild Wars 2, czekam, czekam i doczekać się nie mogę!
WIadomo, że wygra Wiesio. Kurde sam miałem dylemat bo czekam na 3 gry. Mass Effect 3, Guild Wars 2 i Wiesio 2...Wybrałem Wiesia...
Fabo --> nie ma Bulletstorma, Killzone 3 i TDU 2, bo będą miały swoje premiery w trakcje trwania plebiscytu.
Hail to the king, baby!
Hmm... Wahałem się nad Wieśkiem 2 i ME 3. Wybrałem Wieśka, bo mam odrobinę większe oczekiwania względem tego tytułu. Bo jestem w 95% pewny, że BioWare nie zawiedzie i znów będziemy mieli hit na skalę jednej z lepszych gier roku. A Wiedźmin 2 jednak bardziej mnie ciekawi, czy sprosta tak wielkim oczekiwaniom.
U mnie głos na Wiedźmina 2.
Skyrim :) czekam z nadzieją, chociaż na dzień dzisiejszy i tak nie mam na czym go odpalać :P
najtrudniej było wybrać w najbardziej oczekiwana gra 2011 ale po zastanowieniu wybrałem Wiedźmina 2
Nie doczytałem. Mój błąd.
Wiadomo że Mass Effect 3 zgasi wszystkich a 2 jest najlepsza :P Póki co :D
ozoq-> Dokładnie. Patrze kategoria najlepsza muzyka oryginalna, myśle "tu na 100% GoW3" a tu ch** nie ma.
GoW3 też powinien być moim zdaniem w kategorii oprawa artystyczna.
Ja zagłosowałem na Forzę 4. Oby tylko nie była Kinect friendly i reszta graczy won. ;)
Najciezszy wybor to gra 2011 roku. Gra roku, najlepsza na pc, tryb sieciowy i muzyka - jak dla mnie SC2 ze wzgledu na multiplayer i zywotnosc, ale wygra pewnie np. ME2 (tez dobra gra) bo casuale nie gustuja w takim typie gier . To jak poker a gry planszowe : )
Poza tym: AMNESIA. Jedna z najlepszych gier w tym roku. Dead space wysiada przy tym (jestem w trakcie przechodzenia drugiej czesci)
Nie glosowalem w kategoriach DLC, kontrolery ruchowe - to mnie kompletnie nie interesuje i uwazam za zbedny badziew.
DIABLO 3 :)
Podbijam Diablo 3 i zamykam się w pokoju na 2 tygodnie XD
Mam pytanie DO REDAKCJI dlaczego tu nie ma DiRTA 3 a np. shift 2 jest, Dirt też tu powinien być
Najbardziej oczekiwana gra 2011 roku : dla mnie zdecydowanie WIEDŹMIN 2 i UNCHARTED 3 ale 2 głosów w kategorii oddać nie można , więc padło na wieśka
Głosowałbym na Wiedźka ale, że na liście jest niezapowiedziany (brak daty premiery) i wyczekiwany Diablo III oddaje głos właśnie na niego.
Lista najbardziej oczekiwanych gier 2011 to praktycznie hicior na hiciorze, ale głos oczywiście poszedł na Diablo III. O ile wyjdzie w 2011 :)
Jak nie wyjdzie, to drugi w kolejce czeka Batman.
W tym roku rządzi liczba "3" :) Gears of War 3, Mass Effect 3, Diablo 3, Uncharted 3, Killzone 3
Mass Effect 3 naturalnie!
Ja czekam na nowego Batmana :) Jedynka była dla mnie idealna, jakbym był przy tworzeniu gry i mówił co mi się podoba, a co nie. Mam nadzieję, że twórcy znowu mnie zaspokoją ;)
Ja miałem dylemat The witcher 2 czy Diablo III i tak naprawde to obie gry oczekuje niestety dwoch głosow oddac nie moge, wiec wspieram Polską produkcję i głosowałem na The Witcher 2
Wiedzmin 2 to bedzie cos. Czekam na niego :D
najbardziej oczekuję nowego Wiedźmina:D w prawie każdej kategorii ciężki wybór,bo jest mnóstwo świetnych gier,trudny orzech do zgryzienia;)
Czy nikt oprócz mnie nie czeka na Duka? :(
@up, nie ma na co czekać. Imo po takim okresie oczekiwania nie wyjdzie nic ciekawszego jak zwykły średniak. Mój głos na L.A. Noire ;)
Ciezki wybor. Zaglosowalem na L.A. Noire ale z wypiekami na twarzy czekam rowniez na DKF, Wiedzmina 2 i DIABLO 3 (juz sie nie moge doczekac reklam w telewizji "DIABLOOOO SRIII")
Uncharted 3
Ja wiem, ze nie mozna dac kazdej premiery, ale brak ponizszego tytulu? WSTYD!
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Guardian
brak Castlevanii: LoS w najlepszej grze na xbox360 to masakra
a Mass Effect zmiażdży wszystkie kategorię
Głosowałem na Wiedźmina 2 ale Mass Effect 3 to będzie coś moim zdaniem jedne z najciekwszych gier 2011
Wiedźmin 2 - bez dwóch zdań. @tytkam: ja czekam na Duke'a - dla mnie must have :)
dla mnie guild wars 2 ze względu na to że jedynka (razem z dodatkami) to było moje pierwsze mmo i pykam w nią już przez 3-4 lata
Duke Nukem Forever
to będzie gra
Gier wiele ciekawych w tym roku przed nami, ale tak po prawdzie czekam tylko na szóstą część Heroes. Nic innego mnie nie interesuje i prawdopodobnie w nic innego nie zagram z tego roku.
Najbardziej oczekiwana gra 2011 - oczywiście Diablo III. Po super epickim Diablo II, Blizzard ma bardzo wysoko postawioną poprzeczkę i stąd te opóźnienia, ja osobiście wole żeby przesunęli premierę ale grę zrobili porządnie niż wydawali niedorobiony syf (taki jak Black Ops). Słyszałem że podobno twórcy ostatnio znacznie zmienili grę, widać że ciągle pracują nad nią i chcą żeby wyła jak najlepsza, denerwują mnie ludzie którzy jęczą że "znowu przesunęli premierę", Blizzard to nie Activision (chociaż się z mini połączyli) że wydają niedorobione, robione na szybko gry (Modern Warfare 2 na PC, Black Ops na PC i PS3), oni chcą dopieścić swoje dzieło tak aby to była kolejna super-epicka gra w którą ludzie będą się zagrywali nawet za 10 lat.
Wybór był naprawdę trudny albowiem na liście znalazło się naprawdę kilka fajnych gier, na które z pewnością warto w tym roku czekać. Moja osobista lista to oczywiście:
1. Wiedźmin 2: Zabójcy Królów
2. Shogun 2: Total War
3. Shift2: Unleashed
4. Mass Effect 3
5. Might&Magic: Heroes VI
Mam nadzieję, że będą to absolutne perełki w tym nowym roku, choć może zza rogu wyłoni się jakaś nowa nieoczekiwana gra? Wszystko się dopiero rozstrzygnie.
To pytanie zajęło mi najwięcej czasu, wielki dylemat ale... Mass Effect 3
Myślałem jeszcze nad Brink-iem(Ciekawe połączenie Mirror's Edge z FPS-em, szczerze mówiąc od razu po Mass Effect 3), Gears of War 3(Bardzo ciekawa seria), Portal-em 2(Interesująca gierka), Mortal Kombat(Heh, ciekawie się zapowiada), L.A. Noire(Gra mi się kojarzy trochę z Mafią 2 może i słusznie? Będzie fajna w końcu to Rockstar) i Crysis-em 2(Zapowiada się jak zawsze dynamicznie)
szarzasty ja też zaznaczyłem BRINK i z niecierpliwieniem czekam na tę grę.
Ja się pytam genialnych organizatorów tego plebiscytu gdzie jest Halo: reach. Ta gra znana jest ze świetnej muzyki i multiplayera, a w kategoriach muzyka i multiplayer tej gry nie ma. Nie mogłem zagłosować na najlepszą grę roku, bo nie było w tej kategorii Halo: reach. Dla mnie plebiscyt bez tej gry to żal...
Dlaczego w kategorii "Najbardziej oczekiwana gra 2011 roku" niema Bulletstorm ??????
piowolin 100% racja to że nie ma H:R w kategorii multi to jest jakiś uberfail O_o
Poza tym imo w kategorii mobilnych brakuje gier na iphone/ipad/ipod jak np. Fruit Ninja czy Cut the rope, ale to można jeszcze wybaczyć.
ME2 albo RDR powinien zebrać większość nagród, obok Reach najlepsze gry roku.
Rzekłem :)
Właśnie gdzie Bulletstorm ?
Najlepsza gra 2011 oczywiście Wiedźmin 2
Ludzie nauczcie sie czytać, a nie dawajcie sto razy tego samego pytania: "Gdzie buletsztormmmmmmmmmm???????!!!"
Gy na które czekamy w 2011 roku. W głosowaniu nie biorą udziału gry wydane do momentu zakończenia plebiscytu jak np. Dead Space 2, LittleBigPlanet 2, Bulletstorm, Test Drive Unlimited 2 czy Killzone 3
Jest to napisane w kategorii w której głosujecie, do tego chyba z 5 osób wyżej o tym wspomniało! Pozdrawiam!
Chyba jedna z najtrudniejszych kategorii.. Ja wybieram Mass Effect 3, chociaż jest wiele gier, na które czekam w tym roku.
Przepraszam za wyrażenie, ale gdzie, na liście najbardziej oczekiwanych gier 2011, do kurwy nędzy jest THE LAST GUARDIAN ?! To chyba oczywiste, że gra Team Ico powinna tu być. Moim zdaniem to to kpina!
A grą roku zdecydowanie ME2. Nic w tym roku mu nie dorosło do pięt. Powinno być jeszcze "rozczarowanie roku" - to by było RDR...
Oczywiście zagłosowałem na Diablo 3 ale pewnie nie wyjdzie za rok
szkoda ze nie ma nagrody jak 2 lata temu..po co byla ta zazdrosc teraz moze ktos inny by sie cieszyl
Myślałem że wybiorę Wiedźmina 2, jednak z większymi wypiekami na twarzy czekam na Diablo III.
I właśnie mój głos idzie na trzecie Diablo. Mam nadzieje, że wyjdzie w tym roku. :)
Mi brakuje - Najgorsza gra roku 2010. :) Pewnie wybrałbym Call of Duty: Black Ops.
No ostatnie pytanko trochę mnie zabiło, jest kilka gier na które czekam, ale mój głos poszedł na ME3, równie dobrze mógłby iść na Wieśka 2 i DNF.
A gra roku to jak dla mnie Mass Effect 2!
Jakim prawem na tej liście jest Diablo III?
Ta gra NIE została zapowiedziana na rok 2011, więc nie powinno jej tu być.
Potem dzieciarnia będzie narzekać, że "znowu przełożyli premierę".
dla mnie więcej niż połowa gier co tu wypisali to będą musthave tytuły w tym roku
A gdzie ghost recon future soldier? albo OPF red river? Battlefield 3? dungeon siege III? warhammer 40k space marine? SOCOM 4? Red Faction Armagedon?Lord of the rings: wojna na północy?Infamous 2? Shadows of the damned? Ghost recon shadow wars? DIRT 3? Kingdom Under fire II? Saints row Drive-by? Armored core 5? Devil May Cry? Thief 4? Neverwinter? Darksiders 2? Tekken 7? Ninja Gaiden 3? Saints row 3? Soul calibur V? Final Fantasy XIII-2? Sacred 3? Resident Evil 6?
Ale i tak jeszcze ciekawsze gry wyjdą w 2012: Far Cry 3, Stalker 2, Doom 4, Serious sam 3, Prototype 2, WET 2, Hearth of the Swarm, MGS Rising, Max Payne 3, WH40k Dark millennium online, HF2 episode three, dead space 3.
Kazioo bo te ankiety na najlepsze gry na jakieś tam platformy debil robi dla mnie te plebiscyty nie mają sensu bo w większości kategorii są te same gry
nie zgadzam sie jak na razie co do zadnej gry (z miejscem) chyba ze na najbardziej oczekiwana :) bo tam jest dla mnie praktycznie kazda najbardziej oczekiwana ;d;d
Jak dla posiadacza ps3 i tylko ps3 to oczywiście że Uncharted 3 Nic innego i to będzie najlepsza gra tak jak uncharted 2 było najlepszą grąw 2009 roku. A co do pc to czekam najbardziej na: Dragon age II, Diablo III może w końcu będzie zrobione, Wiedźmin 2 i może crysis 2 Bo jedynka taka sobie jest Jak na razie bo zaczełem grać w nią nie dawno dopiero.
Wszyscy za wiedzminem bo robiony przez polskie studio a nikt nawet nie wspomniał o Tomb Raider który zapowiada się na świetny restart serii
Glos na wiedzmina, ale naprawde trudny wybor. Czekam jeszcze na Mass Effect i Forze 4 :D
Fable 3 na pc
Widzę ,że Wiedźmin prowadzi.. bo to w końcu polska gra :E
Nikt nie głosuje na MK ...
Wszystkie są ZAJEBISTE w sam kosmos !!!!!!!! ale zdecydowanie najzajebiscieszom grom tego roQ bedzie mass effekt tszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diablo 3 nade wszystko :D
^^Might & Magic: Heroes VI, I love it <3
Średnie propozycje podaliście... Najbardziej mnie boli brak League of Legends i Minecrafta w żadnej z tych kategorii... Szkoda...
Dla mnie L.A.Noire choć jest tu jeszcze pare potencjalnie świetnych gier: Portal 2, nowy Batman Uncharted 3 to chyba najciekawsze. Wiadomo że wygra tak samo zresztą jak kategorie gra roku w następnej edycji. Chyba że wyjdzie totalny niewypał :) ale to nie jest możliwe
Fajny konkurs!
Już to widzę:
Nagrodę Gra Roku 2010 w kategorii "Najbardziej oczekiwana gra 2011 roku" otrzymuje: Diablo 3 (premiera w 2012r.)
Dziwi mnie zatem ta kategoria.
Najbardziej oczekiwana gra 2011, kurde w tym roku ciężki wybór. Nie mogłem się zdecydować, Diablo3 czy TES:VI. Ostatecznie zagłosowałem na Skyrim bo jednak więcej czasu straciłem przy TES niż przy diablo :)
W tej kategorii miałem największy dylemat, tyle gier po których dużo oczekuję. Zagłosowałem na Wiedźmina, choć wybrany został przeze mnie losowo z tytułów które wcześniej wybrałem.
serio, tylko ja zagłosowałem na RAGE'a? Wszyscy czekają na kontynuacje "wielkich hitów" i potrzebują więcej tego samego? No ludzie spójrzcie tylko:
- Wiedźmin 2: Zabójcy Królów,
- Diablo III,
- Mass Effect 3,
- Batman: Arkham City (jest to 2),
- Uncharted 3: Drake’s Deception,
- Duke Nukem Forever (odrobinę wyjątek od reguły co zresztą ją potwierdza, aczkolwiek też kontynuacja),
- Crysis 2,
- The Elder Scrolls V: Skyrim,
- Deus Ex: Bunt Ludzkości(też kontynuacja, ale niepamiętam która część i nie chce mi się sprawdzać - strzelam że 2),
i wreszcie jedyna nie-kontynuacja a nowa marka:
- L.A. Noire
Serio? Tego chcecie od 2011 roku? Żeby był jeszcze raz rokiem 2010? A gdzie wsparcie dla nowych dopiero powstających marek?
Gdzie głosy na RAGE, Homefront(tak przemyślałem po napisaniu już posta że w sumie Homefront to wcale nie jest taki oryginalny żeby na niego czekać, ale pozostałe nowe marki jak najbardziej), L.A. Noire, a nawet Tomb Raider (kontynyacja niby na maxa, aczkolwiek ma być reset serii w który mocno chcę wierzyć i mam nadzieję że twórcom się uda).
Zdecydowanie Diablo III.
Oddałem swój głos na Guild Wars 2. To będzie HIT !!
jak dla mnie najbardziej oczekiwanymi grami 2011 roku są dragon age 2 , mass effect 3 i uncharted3 ale widzę że mass effect 3 jest z nich najwyżej to na niego zagłosuję :).
Po ME2 z którego zrobiono bardzo ograniczoną strzelankę i mam obawy, że takie samo bedzie ME3, stawiam jednak na Deus Exa.
Normalnie nie mogę uwierzyć!!! AAAaaa...! xD
Nikt nie pomyślał, aby zagłosować na PORTAL 2 o0 ???
Nawet nie ma tej gry w top 10 ;/ , a uważam, że powinna być na podium... ;/
Oczywiście, to gry na które czekamy, więc nie można ich pod takim względem oceniać... ale jej "poprzedniczka" Portal... to była tak wspaniała gra logiczna...! A kontynuacja zapowiada się świetnie! Głosować na Portala!! xD
Guild Warsa nawet nie ma pokazanego w " Najbardziej oczekiwana gra 2011" a szkoda bo miażdży reszte wedlug mnie
Batman: Arkham City ale jeżeli wyjdzie Metal Gear Solid: Rising w 2011 to będzie Gra roku a batman drugi
Kurcze, oddałem głos na Uncharted 3, i dopiero co ta pozycja zajmowała 3 miejsce, a teraz spadła na 6, to nie fair xD
z wyżej podanych tytułów jest wiele gier na które z niecierpliwością oczekuję, jednak wiedźmin 2 jest na miejscu koronnym.
GW2 i tylko to
Ciężki orzech do zgryzienia pełno tu dobrych tytułów, ale ja oddaje głosik na diablo ofc.
Gra roku 2010-Call of duty:Black Ops
Najbardziej oczekiwana gra 2011 roku-Cryssis 2
W 2010. - ,,Battlefield Bad Company 2" za dubbing oraz ,,Splinter cell Conviction". Na nowych,,Call of D. i Medal of... troszeczkę (!!) się zawiodłem. Teraz miałem nabyć ,,Death Space 2" ale ponieważ nie jest tłumaczona-odpuszczam.,, Czekam na ,,Future Soldier,s , Crysis 2, F3AR" no i na ,,Mass E. 3 " Poza tym faktycznie, ranking powinien być ułożony w/g gatunku gier.
Wiedźmin 2 of curse:)
Głosować na Duka matoły! Przecież to profanacja aby książę tak daleko był :D
Brakuje tu Battlefielda 3 :/ Napewno by wygrał :P
Moi drodzy Oczekuje Diablo III DNF raczej juz niczym nie zaskoczy
Najbardziej oczekiwana - oczywiście Diablo 3
cóż to jest wielki dylemat ,wiele z wymienoinych gier jest świetnymi tytułami i ciężko jest się zdecydować ale myślę że najbardziej oczewiną przezemnie grą 2011r. jest.......
Batman:Arkham City
szkoda ze nie ma battlefield 3
Uncharted !!
EJJJ GDZIE JEST BULLETSTORM!!!!??????
sporo będzie fajnych gier ale ja zagłosowałem na wiedźmina 2!!!!!!!!
EJJJ GDZIE JEST BULLETSTORM!!!!??????
Umiesz czytać?
W głosowaniu nie biorą udziału gry wydane do momentu zakończenia plebiscytu jak np. Dead Space 2, LittleBigPlanet 2, Bulletstorm, Test Drive Unlimited 2 czy Killzone 3.
Najlepszy na świecie gra Diablo 3 :D bardzo nie mogę doczekam się premiera gra
diablo 3 do dupy
Ja osobiście na BRINK głosowałem. Ludzie to ma byc podobno wyje..ne w kosmos. przynajmniej z trailerów i komentarzy tworcow tak wywnioskowałem... a właśnie... gdzie bulletstorm?
Ja czekam na Crysis 2 :)))) Gierka ma być lepsza od jedyneczki ^^
Jeden głos na Uncharted 3, mimo iż oczekuje Batmana, Crysis 2, Diablo III, Wiedźmin 2(wydania konsolowego jeśli w ogóle będzie)....
crysis 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zdecydowanie brakuje Battlefielda, ale już wyrażałem swoją opinie na temat tych całych propozycji i kategorii..
Smiech na sali puste krzesłą... Wiedzmin gdyby nie był polską produkcją pewnie nawet by się na znalazł na tej liście
a gdzie CALL OF DUTY 8 ??
popieram matitka :P wiedźmin 2 oczywiscie
Po obejrzeniu dzisiejszego gameplayu z Wiedźmina 2, zmieniam swój głos na L.A. Noire, które pokazuje klasę
Ja zagłosowałem na diablo 3 naturalnie :) a wiedźmin 2 i tak mi nie pójdzie...
Glosuje na L.A. Noire, dla mnie to must have :3 szkoda ze nie bedzie nawet napisow PL ale nie zniecheca mnie to ani troche :)