Co jest do diabła.Jak zawsze czekam o 19-30 na najlepszy serial wszechczasów czyli swiat według kiepskich a tu jakiś pedalski serial z pedałowatym aktorem.Tylko niemówcie że niebędzie już Kiepskich bo mnie szlak trafi.
Jak zawsze czekam o 19-30 na najlepszy serial wszechczasów czyli swiat według kiepskich
A tak poza tym, to ten program leci chyba w środy.
[3]
Kiepscy szły zawsze o 19-30 codziennie.Co za debilne seriale o dupie marynie robią a taki świetny serial jak Kiepscy zdjęli z anteny.By ich pieron wziął.
[1] - Było tak, ale puszczają nowe odcinki i przenieśli tylko na środę...
Co za matoły.Takie gówno dla upośledzonych dali zamiast Kiepskich.Dobra kończe bo mnie rozerwie.Na pocieszenie zostaje Polsat 2 i Kiepscy o 23-00.
Ciekawe jak ten nowy pseudo serial długo pociągnie na antenie, założe sie ze bedzie miał duzo mniejsza ogladalnosc od powtórek starych odcinków kiepskich, które sam od czasu do czasu oglądałem o tej porze.
Polszmata już totalnie się zeszmaciła,mimo że powtórki ale z przyjemnością codziennie oglądałem,teraz tylko środę ;( a zamiast tego kolejne "hit" dla niedorozwiniętych ludzi.
w du*ie 3:0 hahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahah
A tak na poważnie Cyc już nie ma tego samego śmiechu ... -1
Zmienił się reżyser -2/3 (bo ten nie ma pomysłów :( )
Chu**** praca kamery bo zmienili (jak dla mnie ale to zależy od gustu)
Chociaż w ostatnim odcinku nie było NIC śmiesznego :(
Ten serial jest tera w środy
Stare odcinki to były czasy ;/
Face
Palm
Kiepscy o 19.30 byli w czasie przerwy telewizyjnej czy jak to tam się nazywa, podczas takiej przerwy jak łatwo zauważyć nie wychodzą nowe odcinki seryjnych programów czy seriali i jest zmieniany program.