Witam. Ktoś może się orientuje, gdzie można obejrzeć wszystkie sezony Futuramy za darmo? Kiedyś było parę stron z tym serialem, ale teraz nic... Szukam odcinków z napisami PL lub lektorem. Na CC również było i nie ma... Dzięki za pomoc. :)
Na Vivie leci z polski dubbingiem.
http://www.viva-tv.pl/programy/307-futurama
Damian -> Na tego typu stronach bez premium się pewnie nie obejdzie...
Hmm... Obejrzę chyba na vivie. Gdybym miał Fox, to do tej wersji byłbym skłonny, ale mam tylko Fox life...
Są jeszcze jakieś zaufane strony?
@hopkins
Kupiłem grę i przypuśćmy płyta pękła. Pobieram z torrentów, grę którą kupiłem i teoretycznie nikogo nie okradłem.
Posiadam kanał Viva, na którym lecą odcinki Futuramy, a przypuśćmy telewizor mam w naprawie, dlatego oglądam na interniecie.
Więc, dlaczego nie mogę oglądać? :)
pecet-> w USA chyba? Mam Fox Polska, i "futki" tam nie emitują. Z kreskówek to jedynie The Simpsons i Family Guy.
@down
Na Sci-fi Unversal chodziła wersja z lektorem jeszcze.
jestem na 100% przekonany że widziałem gdzieś Futkę z napisami na platformie N i chyba właśnie na Foxie, aczkolwiek to już jakiś czas temu było
Czy można gdzieś obejrzeć cały pierwszy sezon Futuramy, koniecznie z dubbingiem?
Z chęcią zapłacę za tę przyjemność.
Na allegro tego sporo. Chyba ze 'wersja pl' nie oznacza tam dubingu, a tylko napisy?
dVk. ja Ci tylko podalem strone z ktorej sam pobieram najnowsze odcinki Futuramy :)
@ hopkins
No chyba, że tak. :) Przepraszam.
Edit: A w sklepach typu Empik czy Media-Markt znajdę na dvd w wersji pl? Chodzi o dubbing, napisy lub lektor. O anglojęzycznej wersji nie ma mowy.
wysiak [12] DVD mam, wydane już jakiś czas temu (2006?) zawiera tylko napisy i ścieżkę z lektorem.
Wydaje mi się, że dubbing przygotowała VIVA, a mi właśnie wersja z dubbingiem jest potrzebna.
tmk13 - dzisiaj o 21:05 jest odcinek 2-3 na Vivie. Od poniedziałku do piątku o tej godzinie jest. A w sobotę o 20:00 odcinki z całego tygodnia. Akurat w tą sobotę odcinki od 1-5 :) Pierwszy sezon.
tmk13-> Masz rację, wersja z polskim dubbingiem została przygotowana specjalnie dla kanału Viva Polska. Jeśli nie ma tych nowych odcinków na YouTube, to jedynym wyjściem jest nagrywanie odcinków aktualnie emitowanych. Niedawno zaczęło się powtarzanie pierwszego sezonu. I pewnie dopóki zakupią praw do kolejnych sezonów, można być spokojnym, że jeszcze kilka razy ten sezon powtórzą.
Co wy chcecie? Dobra ta wersja z dubbingiem. :) Może nie tak dobra jak angielska, ale też dobra.