To już dzisiaj. Wielkie emocje na Londyńskim Wembley. Borussia podejmie Bayern. Faworytem są Monachijczycy - poradzili sobie bez problemu z Juventusem i rozbili 7-0 Barcelonę. Jednak Borussia nie dostała się ot tak do finału. Pokonała wielkie firmy po drodze, tj. Real, Manchester City czy Szachtar. Będzie się działo. Transmisja meczu w TVP 1 i TVP HD - w 3D - (Szpakowski&Juskowiak) oraz w nSport, Canal+ Sport (Gleń&Jagoda) od 20.45.
Jaki wynik typujecie ? Czy strzeli Lewandowski ?
O KTUREJ TEN MECZ? POKAZUJO GO W TV?
BORUSSIA 1 : 3 BAYERN
VAMOS BARCA!
[3] To jest wątek dot. tego wyjątkowego meczu. Wy dyskutujcie tam w swoim gronie "elity".
Skiter a tys to awruk wielki znawca piłki, doping dla mu organizujesz od lat i w pierwszej linii na ustawki wychodzisz.
Oby publiczna nie zwaliła trójwymiaru i mogę oglądać nawet karne. A nawet jak zwalą to i tak bym chciał karne.
Swojego faworyta nie mam, nikomu nie kibicuje i jedynie oczekuje na prawdę dobrego widowiska. Dużo akcji, dużo emocji i jak najmniej tego pedalskiego symulowania!!
Mówienie o kims "janusz" gdy sam nim jestes.
Ja siebie za janusza nie uważam, zresztą nie napisałem bezpośrednio do Ciebie, ale widać że coś jest na rzeczy :)
nie ważne do kogo powiedziałes.
<---[5]
A co do tych Januszy. Zdobyłem vice mistrzostwo z Wolsburgiem w FM więc znam się na piłce.
http://www.youtube.com/watch?v=g21ZJxqbJEc Ribery już straszy.
Jak to jest z tym 3D? Oni sami zmieniają obraz czy musze na telewizorze przerobić z 2D na 3D? Zrobiłem drugą opcje bo widzę że obraz taki zwyczajny leci i bez różnicy :(
Polacy jak zawsze najgorsi, nie wiem po co Klopp ich trzyma na tym boisku. Wstyd trochę...