Dobry.
Macie ochotę poczytać o przemyśleniach na tematy bardziej wyniosłe ? Zapraszam na bloga:
http://pseudofilozofie.blogspot.com
Chętnie poznam opinię na ten temat.
Wiem że to z filozofią nie ma nic wspólnego. Jakieś słowa musze użyć.
@Ruston
Blog się rozwinie. Mam już wybrane tematy na najbliższe teksty więc zachęcam do czytania. Dzięki też za opinię.
Aj chciałem coś poprawić i se wszystko skasowałem .. został wykrzyknik : D
No nic, moją opinię znasz, Pozdrawiam.
Up.
Tak ale niestety nie pasowało :(
Hmm, za dzieciaka też pisałem takie bzdury, tylko na szczęście wtedy nie było internetu i wszystko trafiało "do szuflady". Poza tym wtedy ludzie jeszcze nie odczuwali potrzeby dzielenia się byle czym tylko z reguły tym lepszym ;)
Podbijam, dodałem nowy tekst. Jeszcze świeży!
Nie wiem czemu to tutaj linkujesz, poziomem niewiele sie rozni od tych wszystkich kanalow gejplejowych masowo rzucanych.
Czlid of pejn - O dziwo dużo ludzi lubi takie coś, nie wiem jaki masz problem. Nie podoba ci się to nie zaglądaj - proste.
[16]
Wszystko z porzadku z głowa? Linkujesz wiec jak mam stwierdzic czy mi sie podoba bez wejscia. Krytyke tez uwazasz za dopust bozy i rzecz zbedna i zlosliwa? Ludzie lubia czytac cos dobrze napisanego, a ty nawet nic od siebie, zadnych przemyslen, pogladow nie dodajesz...
[17] Przeczytaj pierwszy "normalny" tekst, tam są MOJE przemyślenia. Tak samo w drugim parę ich jest.
No przepraszam czy ty sobie kpisz? Napisales co to jest reinkarnacja i jakieś teorie powstawania świata czyli wkład żaden własny w wiekszość tekstu a potem jakies oczywiste banały. Wiecej czasu spedź nad pisaniem i sprawdzeniem tego a nie wysylaniem i niepotrzebna obrona.
Niestety nie, dlaczego pytasz ?