Obecnie używam Diki.pl. Znacie może jakieś lepsze? Zależy mi na wygodzie użytkowania oraz dużym zasobie słownictwa.
btw. urzytkowanie przez ż ;) (wygląda na to, że przydałby ci się także słownik ortograficzny ;) )
Hehe, chyba tak :D Przyzwyczaiłem się do autokorekty i nie wychwyciło. Do do jestem po prostu piwach więc efekty są widoczne :P
translate.google.pl odpada - za dużo błędów
translate nie jest taki dokładny i zbytnio nie polecam.
Do sprawdzenia pojedynczych słówek najczęściej używam strony dict.pl.
też używam diki.pl :) według mnie najlepszy jest, a jak nie diki to czasem megaslownik.pl
Muszę tam wejść i określić,czy są lepsze od Translate.
Z linga przeżuciem się Diki, bardziej przejrzysty. Niestety Diki czasem zawodzi.
Zapoznam się bliżej z bab.la. wygląda interesująco.
Dalsze propozycje mile widziane ;)
Diki. Przejrzystość, sensowna budowa haseł, ogromna wygoda no i imho naprawdę spory zasób słownictwa. + masa przykładowych zdań i integracja z darmowym systemem powtórek na etutor. Ling sie chowa, i ze swoim interfacem - idotycznym - i z tym rozbiciem na kilka dziwnych słowników z których ciagna hasła...
dict i bab.la? eee... widziałem, szukając zamiennika linga właśnie (a znalazłem oczywiscie diki)... taka siakas nieergonomiczna kupa :)
megasłownik czasem natomiast ma terminy fachowe, więc mozna zajrzeć.. ale znowu, gdzie tu wygoda... kololowy słownicek...