Dlaczego go nie lubicie ? Gdzie się nie wpisze tam bluzgi na niego.
To mój brat jest tak btw.
Dlaczego na tym forum jest tyle nienawiści ?
Brat? Mówisz poważnie? Ja nie mam nic do niego.
Co do oryginałów.. Palicie całe te powiedzenia.. To się tyczyło tylko użytkownika alex aka dejv, a teraz kierowane jest do każdego usera.
Bo gópi jest i orinałuw nie ma
Co do oryginałów.. Palicie całe te powiedzenia.. To się tyczyło tylko użytkownika alex aka dejv, a teraz kierowane jest do każdego usera.
Nie wszyscy. Tutaj jest fanklub (damians idol, tępy ch*j reszty nie pamiętam) użytkowników, co tylko czekają aż alex dejv założy nowy temat i napisać kup oryginał.
Ja go lubię, włodzixa też
Bo wiecznie poprawny bulzeye_neo tak powiedział. :|
Ty nie jesteś Stra :|
Ja go lubię, jego posty i wypowiedzi są takie proste i sympatyczne, tak jak rozmowa z kolegą w szkole. Zawsze czytam jego wypowiedzi z ciekawością.
Nie mam osobiście nic do niego, on mi w drogę nie wchodzi to i ja nie zamierzam się ingerować :P
W sumie to jeszcze nie wiedziałem, że go nie lubię.
Dzięki.
a juz mialem taki dobry humorek, to musieliscie mi przypomniec, ze ten wybryk natury istnieje
Bezi2598 <---- To, że masz trudno w domu i w szkole, nie oznacza, że musisz mnie obrażać. Rówieśnicy Cię takimi tekstami traktują, jak sądzę. :) Masz nie po kolei w głowie, żeby poniżać kogoś, kogo tak na prawdę nie znasz. W tym momencie dla mnie nie istniejesz, nie ma Cie, jesteś nikim.
Boście som ze wsi, słuchacie jakichś szatańskich metali, macie kontakt z ufo i batmanem z zaświatów!
A na serio to ja nic do was nie mam.
Bezi2598 <---- To, że masz trudno w domu i w szkole, nie oznacza, że musisz mnie obrażać. Rówieśnicy Cię takimi tekstami traktują, jak sądzę. :) Masz nie po kolei w głowie, żeby poniżać kogoś, kogo tak na prawdę nie znasz. W tym momencie dla mnie nie istniejesz, nie ma Cie, jesteś nikim.
Źle go zrozumiałeś, on cię nie obraził, tylko na tym forum jest user o nicku "tępy ch*j", i to pewnie o niego mu chodziło.
Źle go zrozumiałeś, on cię nie obraził, tylko na tym forum jest user o nicku "tępy ch*j"
Made my day : )
Bo nie kupił oryginału...
Nie wiem skąd ten hejt na niego... ja go tam lubię, charakterystyczny nick kojarzy mi się już od lat na tym forum. Poza tym nie mam powodów, żeby go nie lubić.