W formie troche zartu ale jednak nie mam co zrobic ze zdublowanymi kluczami z obu bundli. Oto co posiadam:
Dead Space Steam Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin Key
Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Botanicula Steam Key
Thomas Was Alone Steam Key
Jedna osoba - jedna gra, wpisujemy sie w watku z opisem dzisiejszego sniadania! Bo jak mawiala moja babcia, sniadanie to najwazniejszy posilek dnia. Krotki opis sniadania i jaka gre chcialbym. Kto pierwszy ten lepszy, kontakt przez steam.
kazikpol - steam
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
[email protected]
Kanapka z dżemem.
Nie mogę Cię znaleźć na Steamie :( podaje więc swojego: http://steamcommunity.com/id/Twajdy
Najchetniej kontakt przez steam, kanapki tez lubie wiec Medal of Honor jest twoj :)
edit:
Twajdy poszlo, Gestochowa poszlo.
Botanicula
atreusster - steam
Kanapeczki z serkiem ziołowym, plastrami żółtego sera i kawałkiem pomidora. I do tego rogalik z dżemem.
Dead Space(Origin)
Jak piszesz babcia mawiała, że śniadanie jest najważniejszym posiłkiem dnia, dlatego zjadłem dzisiaj na śniadanie pyszne racuchy właśnie od babci :)
2 jajka sadzone + bułeczka do tego. A chętnie Dead Space bym przygarnął na steamie
Może być origin
Kozi zostal Origin, reflektujesz?
Bartimaeus - poszlo na steam, bo na poczatku miales, ze ci obojetnie. Mozesz sie wyminic z Kozi89. Roszta kluczy wyslana, nie mam kontkatu z Arteusem i Forresterem, prosz o maila w takim razie, to wysylam na maila.
Thomas was alone
Jajecznica z bekonem.
[email protected]
@Kozi89
Jak chcesz na steamie Dead Space to możemy się zamienić jak dojdzie.
Jeszcze nie dostałem swojego klucza, jak dostanę to ci wyślę, więc twojego na razie nie ruszam, bo twój już doszedł.
dzięki ambu_
Bartimaeus-> Możemy się wymienić. Na steamie mam więcej tytułów więc po prostu wolę dopisać kolejny do tego konta. Wysyłam Ci mój klucz, a Ty odeślij swój:)
Poszło
Wszystko wyslane poza Medal of Honor.
Dowod marny ale zawsze :))
Jak ktos dostanie to prosze o potwierdzenie.
Bartimaeus poszlo na maila. Jesli masz na imie Kuba, to na dobrego :))
orek, kont subzero jest z 30 albo i wiecej.
Tak dokładnie tak mam na imię, a coś nie mogłem się długo doczekać twojego maila po został wrzucony do spamu :), ale dzięki za kodzik
Kozi89
Wysłałem ci kod na steam
Dziekuje wszystkim, nie wszyscy podziekowali ale mam nadzieje, ze w duchu dziekuja, bo sa zajeci sciaganiem :)
Pozdrawiam i mijej gry!
orek poszlo!
Ma ktoś na zbyciu bournota? Niestety odrzuciło moją kartę. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś podesłał zbędny klucz.