The Classroom 2
ej kto mi powie co zrobic jak ta czerwona kulka sie patrzy i anie mnie nikt nie woła napiszcie mi na Gadu-Gadu
Ja tesz niewiem oco chodzi jak ta czerwona kulka chodzi i nikt mnie niewoła
ja też niewiem nik nic nie woła a ona si lapi i nic sie nie dziej
jak niebedzie sie patszyc to podejc do do tej chyba zultej kropki i lewym przyciskiem myszki nawaj i tam po prawej bedzie taki pasek rosnoł a jak dojdzie do koncza to na miejsce i pszeszłeś
pomozecie podajcie jakis pasword najlepiej najblizej takiego mrsbackwords bo mi nie wchodzi a to troche daleko prosze
hah no ciekawe no znam sie na angielskim zaraz zagram sobie :P
ej sory czemu nie moge zagrać?!
hehe - oglądałeś film "Tożsamość"?
hej. Ta gra jest SUPER.
Ale co zrobic jak w chyba trzecim etapie ta czerwona kropka sie patrzy i nie mozna nigdzie pojsc??
jestem wlasnie na day 3 act 1 i nie wiem jak to przejsc, jak bedziecie wiedzieli to napiszcie
Co to za muzyka w tle menu?:P
sorka day 4 act 1
Ludzie przeszlam to :D <jupi>
Ja wiem jak to przejść gdy czerwona kulka się nie patrzy my śmigamy do tej żółtej kulki i klikamy na nią a wtedy czerwony pasek rośnie gdy już cały urośnie siadamy na swoje miejsce
kurde nierozumiem tego angielskiego nieprzeszłam jeszcze tego i co
Różnie, słuchajcie co mówią w łazience i NO PROBLEM :) Używyjcie spację raz jak bedzie któryś z testów , lvl chyba "Not Fair" albo coś...
utknąłem w 5 dniu 1 akcie, niewiem wogóle o co chodzi może ktoś pomoże ?
Plis pomóżcie w teście mrs backwards ściąganie idzie ok ale trudno wrócić bo nauczyciel gapi mi sie na miejsce, raz przez przypadek wyszłem za mape i nie mogłem wyjść ;P ( bo próbowałem wyjść samym dołem ) he pomóżcie którędy iść? Chce przejść tą gre może dajcie pass do następnego po tym ale powiedźcie jak bo nie mam do tego siły :)
Jeśli ktoś nie wie o co chhodzi piszcie na moje gg nr. 3744957 ja tylko niewiem o co chodzi na 10day 1 act piszcie ale całą resztę umiem (czyli wcześniej)
do czego sa te hasla??
Hej.Podajcie hasło do 3dnia.
Ej kto mi powie co to są te hasła bo ja cofnąłem się w rozwoju i niewiem co to są te hasła pleaska powiedzcie bo biedny d@wcio niewie
Moniia Foks o Down
ja nie wiem jak przejsc trzecia planszę...bo ciagle nie moge zdązyc...
super gierka i niezłe sposoby na ściąganie
przeszedłem jestem mistrzem w ściąganiu :D
"Choćby po to, aby zobaczyć jak toczy się prawdziwe, amerykańskie życie w szkołach" - bez komentarza :D
Na http://www.gryonline.alejaja.pl/ jest pierwsza czesc!!!
Dajcie password na 10 day act1 please na tym wątku ale bardzo proszę
Ostatnia runda mi została (ale jest trudna) paswword do niej to olympicrun
Powiedzcie Please jak Przejść Dzień 8, Act2??? Bo nie moge!!! Najpierw ta gościowa odchodzi i biegne do tego żółtego Gościa, a potem ona się jopi na to krzesło no i nic!!! >:(
Martab3 jak masz to menu (takie całe czarne) to tam na samym dole pisze passwword kliknij na to i wpisz olympicrun i przejdziesz na ostatnią runde
Fajna gierka a zakończenie jeszcze lepsze!! ;] Znacie hasło po poziomie czwartym w pierwszej części?? Pozdrowionka 4 all !!
Ja wiem jak on chodzi to po prawej jest czerwony pasek szybko naciskaj go bedzie coraz wyzej a potem jak dojedzie do gory wygrales i doslaniesz sie do rundy dzie jezdzi na krzesle ale juz nie wiem co tam trzeba zrobic!!! Może ktos wie?!
wiem jak przejść 4 runde podchodsisz do żułtej kulki i klikasz na niom i czerwony pasek po prawej sie pełni a jak sie za pełni to wygrałeś ale jeszcze tego nie przeszłem
To fajnie, ale ja wiem jak w to się gra ja chce hasło do pierwszej części poziom 4 ...please..
Muse 14,Hasło Do 1 części to suidical
gra jest supper!! przeszłam ją do końca, chociaż na początku nie mogłam jej obczaić
wow
Świetna i dość trudna gra. Ale polecam;)
DZIWNA FAJNA GRA...
KTO WIDZIAŁ TITANICA?ZAJEBISTY NIE?a LEONARDO...:-)))
Jak przejść day 8 act 2 bo jak lece do tej żółtej kulki to ta czerwona se siada na krzesło i lampi cały czas na to co ja na nim siedze no i do dupy.Odpwiedzcie-proszę.próbowałem między ławkami ale jakoś ona to wszysko widzi.gupia
ja nie mogee ja tez nie wiem ten 8 dzien to nie do przejscia jest kto to przeszedl ??
napiszcie prosze
posluchajcie to jest banalne proste jak nauczycielka sie lampi to podejdz do żóltej kropki a nacisnij kursorem lewym na nią i bedzie po prawej naki wskaźnij jak bedzie na maxsa to usiądź banalne łatwe:D
Pomocy! Utknelam na day 8 act 2 i podpowiedzialam juz tej kulce i nie umiem wrocic na miejsce! Bardzo prosze zyczliwe osobki o pomoc
Magdalena -> Ty nie podpowiadasz tylko ściągasz. Muśisz wrócić miedzy ławkami. Ja tak zrobiłem.
A20-> Przykro mi ,probowalam juz, ale sie nie da! Moze skontaktujesz sie ze mna na gg:8132683 lub mailem: [email protected]
ej kto mi powie co zrobic jak ta czerwona kulka sie patrzy i anie mnie nikt nie woła napiszcie mi na e-mail arizzop.pl
Przeszedłem do poziomu 10 deys i 2 act
Ta gra jest wporzo ale co oni tak jęcza!
Fajna gra też to Chrono Trigger
arriz trzeba wcisniąć spacje wtedy odezwie się różowa kulka i wtety podchodzisz do żółtej i ściągasz znam kod na kturyś poziom NOTFAIR potem będzie trudniejsze jerzeli cos nie wiecie mogę wam podpowiedzieć co i jak [ TAK WOGÓLE TO FAJNA GIERKA ALE CZEMU ONI TAK JĘCZĄ]
a ja niemoge sciagnac
sorki ale czy jest tu ktos kto zechciałby mi wytłumaczyć o co chodzi w tej grze zapraszam na moje gg 4455327
jak ktoś chce mi wytlumaczyc ta gre czekam na gg 4455327.please mam nadzieje żę ktoś sie nademsną zlituje
ma ktos password po 2 kartkowce???prosze o podanie :D
pauleta> ten kod to notfair
nie mog przejsc day 8 act 2. Jego kod to mrsbackwards. udaje mi sie sciagnac ale nie moge wrocic na miejsce. pomozcie!
Extra gierka
Przeszedłem całą
Końcółwka w kiblu jest rzeczywiście extra
przeszłem do day 3 act 2
raczej wczoraj przeszłem do day 8 act 2
Kto mi powie o co chodzi z tą czerwoną kulką patrzy sie i co nie można nic zrobić. ja nie znam dobrze angielskiego nie uczyłam sie ale za to francuski. piszci jak wiecie co z tą kulką na numer 607189350 to mój numer na komórke.
Ej jak przejsc 1kartkówkę???
JAk przejsc jak oni zostaja sami w klasie???
temto juz przeszlam
JAk przejsc kartkóke gdzie nauczycielka sie lampi
JAk dojsc spowrotem do swojej lawki w dzień8 act 2
Jak nauczyciel sie lampi to trzeba chyba spacj enacisnoc i wtedy podjesc do żółtej kropki!!no i lewym klawiszem u myszy trzymac za ta kropke
Jestem na 8 dniu i juz mnie to wkurza....wogole co ja robie? Wakacje sa a ja gram w jakas gre o szkole?!;] Eeeehh
Kto mi powie jak przejsc 8dzien 2akt??
"kosałka2005" powiedz jak przejsc dzień 8 akt2 bo podobno przeszlaś całą gre...prosze powiedz molj nr.gg to 2313796 !prosze powiedz
Jak przejść pierwszy test??? Proszę o help :)!!!
jak przejść 8 day 1 akt próbujemy z kolegą ale ta nauczycielka gapi się na naszą ławkę????????
Jak przejść 1 test klikaj na ten czerwony pasek Ale jak drugi???Pomóżcie
Tez mam problem z tym drugim testem. Wanna help?
Już wiem. Trzeba podchodzic do tej zoltej kulki i sciagac, tak zeby nauczyciel nie widział..
Proszę podajcie kod do ostatniej rundy!PROSZĘ
To jest zaje.....fajne!!!!Super!!!!
SUPERR PRZESZLEM CAŁĄ!
ja nie moge przejsc day8 act2
super gierka ...<lol>
zawsze krytykuję gry a teraz muszę przynać że jest niezła ale nie umiem przejść Day 8 Act 2
stara ta gra ale fajna;)
przeczytajcie prosze !!! mam haslo do rundy po eksperymencie
no ja mam hasla do wszystkich plansz tej gierki ;)
ciekawe co bedzie w 3 czesci bo narazie na stronie producenta pisze ze jest projektem ;)
o co chodzi w tej grze?? bo po pierwszym razie nie moge załapać proszę o odpowiedz albo na gg: 1911725
no jak to o co w 1 rundzie wystarczy usiasc na krzesle (stralkami sie chodzi:P) i podejsc do tej kropki co cie wola a w nastepnych podchodzisz do tej (tak jakby) zoltej dczy kij :P i klikasz (przytrzymujesz) na nia myszka a jka pasek po prawej bedzie na maxa wracasz na siedzienie
a jak ktos nie moze przejsc 8day act 2 to powiem zeby przelazic szybko miedzy lawkami i dosyc szybko wrocic na miejse zanim nauczycielka bedzie sie lampic na twoje miejsce ;)
a co do 1 actu skoro caly czas sie gap to hyba jest ta plansza z tym jak treba nacisnac spacje i wtedy ta rozowa kropka odciaga uwage ;)
ps. sorka za double posta :]
Ja.....Nie moge przejść day 8 act 2!!!! Podpowiadam jej.....caly pasek jest pelny,ale nie moge wrócić na miejsce!! Ta baba ciągle się gapi!! Jak to zrobić!!! Napiszcie na forum albo na gg 1028811 :(((((((((((((((((
ja grałem w to już dawno dawno daaaaaaaawno temu, zresztą mam tą gierke na dysku, i się pochwalę że ją przeszedłem a w ostatniej rundzie musze wam zdradzić że jest filmik jak ja postrzeliłem tego drugiego gościa...
bawoł chodzi o to ze jak ten zolty cos tam bedzie gadal to masz do niego podejsc
fasz ta gre sie przechodzi 15 minut wiec niemasz sie czym chwalic :P
Agnieszkacza jak ciagle sie gapi to znaczy ze nic juz nie mozesz zrobic bo za dlugo sciagala ;) trzeba to zrobic bardzo szybko i wrocic na miejsce zanim zacznie sie na nie gapic ;)
nawet fajne ale The Classroom 1 lepsze o 100%
Podoba mi się.Będe tak robił w rzeczywistości
ZAjefajna gra ale utknelam na day 8 akt 2 kurka jak ktoś wie jak przejsc niech napisze
SUPER!!! pytacie co robić jak ta czerwona kulka chodzi patrzy a nikt nie woła? trzeba samemu chodzić do żółtej kulki i lewym przyciskiem myszy ściągać
Hej!! ja potrzebuje tego ostatniego password do kibla na koncu bo nie mogeprzejsc ostatnuiego haslo do day 11 to olympicrun olympicrun olympicrun olympicrun
Heh super giera :)
a co tam glupia!!!
haha można sie posmiac