Maama Room
Ja też :p
gra jest spox ale nie bardzo wiem jak ją przejść moze jakaś mala podpowiedz
O co w tej grze lazi???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
jak to przejść??
ja miałem śrubokręt, żarówkę, żylete (czy co to tam jest) i niebieski klucz. wszysto urzyłem i niewiem co mam zrobić!
ha! udalo się, rzeczywiscie trzeba byc spostrzegawczym mialem szczescie że akurat zwrócilem na jeden fakt uwagę. Otóż, po włożeniu żarówki można zapalić swiatlo włącznikiem obok drzwi. Jest jeszcze taki "pilot" na ktory jak sie naciśnie wyświetla się nad nim niebieski kryształek. No wiec trzeba wlaczyc ten krysztal po czym zapalić światło w pokoju i na ścianie przy krysztale wyświetli się jedna literka. Gdy wyłączy i włączy się światlo ukaże się nastepna literka. Po kilku kliknieciach wyjdzie "www.maama.com". To haslo do komputera, trzeba nacisnąć na klawiature przy kompie i napisać haslo (tylko przy włączonym świetle w pokoju!). Nastepnie pojawi się "lovely baby key" na ktory trzeba kliknąć żeby go podniesc (trudno na niego nacisnąc, najlepiej zrobic to przy zoomie). Klucz ten użyć tam gdzie się użylo klucza niebieskiego (na tej lodowce). Lodowka się otworzy, zobaczymy jakies dziwne kołka w niej i wypadnie kluczyk maleńki(rownież polecam zoomować) którym można otworzyc drzwi od pokoju i wyjsc. Koniec gry:)
jak zdobyc ta zarowke
gdzie jest żarówka
hej wiem jak znaleśc żarówke dajesz na pierwszy obraz od dzwrzi bierzesz z tamtąd śróbokret i nim otwierasz szuflade pod książkami
przeszłam!!!!!!!fajna!!!!!!
glupia
A gdzie jest niebieski klucz???I co to znaczy : CUTTER???
Ale głupia ta gra
Już wiem i przeszłam Supcio.Niebieski klucz jest w takiej poduszce kolo kompa i tam trezba dać(na podszuke) ta rzecz(CUTTER) i poduszka sie rozetnie i tam dostaniesz niebieski klucz!!!
ludzie gdzie znaleść drugi niebieski klucz
yyyyyyyyyyyyyyyy.....piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_____________________________
<<<<<<<<<<<<<<<<<
;)
PIUUUUUUUUUUUUUUUUUU fajny PIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPP ten PUIUPIUIUI krysztalek IPPIPIPIPIPIPIP:D
Jedna z prostych gier.Troche mało rozbudowana ale może być
nawet fajna!!!
nie dziala mi ten paswoord ??nic nie rozumiem :( czemu nie chce zadzialac???
męcząca gierka
a tam jakas lipa pisze poprawnie haslo a ten mi odpowiada ze nie corekt,do luftu z ta gra!!!!
Trochę dzika ta gra ale fajna.. :-)
Gra taka sobie. Sa lepsze...
Śrubek ----> Skąd ty tak szybko masz stopień generała? Pamietam jak jeszcze niedawno byles juniorem i robiles głupie wątki, a tutaj już masz taki stopień (?).
Zakręcona
zaciełam sie na otwrciu lodówki:co robić?????
Przeszedłem łatwa
gupie to
podacie mi haslo do komputera w tej grze
dobra juz nietrzeba skonczylem juz gre
przeszłem
! BEZNADZIEJNE !
! BEZNADZIEJNE !
Taki badziew że nawet się niechce otworzyć :[
łatwiutka gra, ale przyjemna ;) troche wkurzające te małe kluczyki :P
hmm....gra??taka sobie 5/10p.
lolina : wlacz sobie ZOOM IN i czekaj. Czasem na podlodze (miedzy biurkiem a lodowka) bedzie mrygac taki zolty kwadracik nacisnij go jak sie pojawi a jak nie zdazysz to miejsze na ktorym sie pojawil i znajdzie ci klucz ;) Potem przesun monitor komputera tak zeby widac bylo zamek i uzyj na nim (na zamku) klucza. Powodzenia
przeszłem!!!!! szkoda że takie krótkie
fajna gra !!! pszeszłem