Gold Miner Classic
Ta gra jest najlepsza
Trochę fajna a zarazem trochę lipna. Jednak raczej lipna
Anja głupoty gatasz ta gra jest do bani
Ta gra jest świetna :P
Ta gra jest super tak samo ester eggin i to wy gadacie glupoty to jest super gra :P SUPER!!!!!!!!!!!!!
fenomenalna gra polecam
Naprawdę jest EXTRA!!!!
Ta gra mi się podoba
gra jest spox, taka żeby sobie siąść i chwilke pograć w prostą gierke jak dla mnie OK
ta gra jest beznadziejna!!!!!!! chyba komuś się w głowie po przewracało kto uwarza innaczej
Nic dodać nic ująć!!!bardzo fajna:)
świetna gra!!!! jest po prostu super ale jak pogra sie z godzine to sie nieco nudzi...
Ta gra jest po prstu super. Naprawdę. Gorąco polecam.
fajna ale trochę wkur.. w niektórych momentach.)
Ta gra jest super ale jej druga wersja jest jeszcze lepsza tej samej gry.
fajna
super gra!
Hejka! Gra jest fajna, chociaz mozna sie potem nia troche znudzic:)...oczywiscie pograc mozna. Mentor_92 hahahaha, twoj kometarz nie mial najmniejszego sensu:), oczywiscie nie pusc na mnie FOCHA:). Pogromca Pl@tYn&wy, sluchaj...Anja napisal /napisala tylko co mysli o grze, wiec nie pisz jej/jemu ze pisze glupoty, skoro jej sie spodobalo, to wystarczy zyczyc milego grania i tyle. I katamanduagga, a tobie sie cos moze w glowce tez nie popierdzielilo?? Chyba tak...zreszta to widac po twojej ksywie:P: "katamanduagga" <- co to w gole jest?? Reszcie zycze milego grania i dzieki za uwage, pa!
doszedłem do 6 poziomu i co cinasy?
Fajna Gra
wątek jest z czerwca
__________ mikolaj96
nie jest zla ale z deczka nudna
Baniowa gierka =)
od biedy ujdzie.... jak nie ma co robić ciekawszego
Nie wiem, jak wy, ale ja uwielbiam tę grę XD jest DBst;]
super fajna zajebista gra!
ta gra jest super!
nie wiem jak uruchomić to dziadostwo!!!!
ujdzie
fajna ale nie na 4 gwiazdki
niezbyt fajna gra!
Akurat na 4 gwiazdki.
gra troche fajna troche glupia ale popieram fajną!!
idiotyczna gra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale wa sie przynajmniej wlączyla a mi nie!! Tylko reklamy wyskakuja!!
ta gra jest wyje... gra w nią moja babcia
ta gra jest fajna gdy sie trawia na zloto czy diamenty czy swinie z diamentami czy worki z czyms fajnym ale glupie jest jak sie wybiera male zloto male kamiene duze kamienie kosci i czaszki nie pisza komentarza na temat czy ta gra jest fajna cz glupia bo nie moga sie zdecydowac
nie grałem jeszcze w to ale po skrinie widzę że może być słaba ale możę być nawet fajna.
trudna gra ale fajowa polecam!!