W wątku Gra Saints Row 3 [PS3] jeden z użytkowników napisał:
UWAGA!UWAGA uważajcie na polską wersję gry Saints Row third ponieważ jest bardzo dużo błędów ja pobrałem oczywiscie patcha z netu,nic nie dało,mało tego ta gra uszkodziła mi laser w konsoli Ps 3!!!Mam około 30 gier na ps 3 i chyba gram ze 4 lata na konsolce,az do czsu kiedy odpaliłem Saints Row third,dżwię uciekał,a to się zawieszała ta gra ,aż w końcu zawiesiła mi cały system Ps 3!!!!Teraz to żadna gra mi nie chodzi,poza tymi na dysku ,czytnik mam zepsuty przez Saints Row third!!!
Czy to możliwe??
A zreszta.
Tak, to prawda, kazdemu, kto odpala ta gre, natychmiast psuje sie konsola.
Pewnie, ze mozliwe. I tak mial szczescie, bo jeszcze telewizor i lodowka mogly sie zepsuc.
Jeśli użytkownik używa więcej niż 4 znaków interpunkcyjnych, oznacza to, że jest debilem i nie warto na niego zwracać uwagi.
Tak, możliwe. Np. FIFA 12 na PS3 zwieszała konsole niemal wszystkim. EA chyba coś z tym zrobiło, ale na początku było nieciekawie.
Nie wiem bo nie mam PS3 ale raczej wątpię że po odpaleniu gry konsola sie zawieszała a potem cała wybucha
Bardziej na to, ze zryje ci konsole, patrzylbym na fakt, ze ta gra zryje ci mozg.