witam zamierzam sobie kupic ram ddr2 i nie wiem czy mi doda ghz lub mhz zamierzam kupic 4gb ramu bo jest tanio na allegro :)
???!!!
czasami mam wrażenie, że już nic nigdy mnie nie zaskoczy, ale na forum gola zawsze można liczyć!
to doda czy nie mi sie wydaje ze tak ale nie wiem czy to moi znajomi rozbia sobie ze mnie jaja i mowia mi ze nic nie bedzie dodawal
Ram doda ci jak sama nazwa wskazuje ramu. Jak chcesz ghz to musisz kupić cos z Ghz.
ram doda ci ramu
w ogole aktualnie w komputrze masz ram ddr2 czy od tak se stwierdziles ze kupisz bo tanio?
współczuję jadącym na DDR2, muszą płacić 2 razy tyle ile kosztujący odpowiednik w DDR3
A mnie mistyfikacja interesuje. Chemia, proszki kurde nie ? Woda, najczęściej ziemia, coś takiego. Halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla, taka sytuacja.
U mnie w komputerze jest ddr2 i mam tylko 1gb w mogę mieć 4gb jak kupię te ramy
tak ale musisz zwrócić też uwagę z jaką częstotliwością pracuje/ą te kości co masz w komputerze
Albo zaniżyć zegary silniejszej z nich w biosie, bo nie zawsze idzie dostać ram, a żeby pasował do procków intela to dostanie np takich 4GB w jednej kości (nawet na allegro bez znaczenia jakiej częstotliwości) ddr2 graniczy z cudem i mam na myśli w ogóle dostać, a nie że non drogo :> Ostatnio była mi potrzebna taka kostka i za chorobę nie mogłem jej znaleźć, bo np poza allegro ... nikt nie chce sprzedawać. Była tylko taka, która działa podobno tylko na prockach AMD, a ja potrzebowałem do celka 1.7 ;)
aha u mnie pracuja na 667mhz i ja mam AMD athlon 64 x2 dual core processor 4200+
daj nazwę płyty głównej, pełną nazwę przepisaną z pudełka albo z instrukcji a nie z pamięci albo z czego tam jeszcze