We wszelkich dziedzinach. Mi przychodzą do głowy tylko krówki i pamięci Goodram.
black metal, grindcore
\m/
Jak to co? Wódka i ogórki
Wreszcie coś co prowokuje do pozytywnej reakcji!
Kobiety - oczywiście! Poza tym:
Jabłka, naukowcy scislii i inżynierowie,klimat, gory, generalnie krajobrazy, jedzenie jako produkty ( kuchnie znalazłbym lepsze ), coś dopisze jak sie obudzę
kobiety, historia, walecznosc i honor w trakcie wojny, zdolnosc wiazania konca z koncem mimo zlodziejskiego panstwa i niskich zarobkow, ogorki kiszone, smalec, golabki, schabowy, wodka, wbrew pozoromom czystosc i zorganizowanie na ulicach (nie sa to co prawda niemcy, ale daleko z przodu jestesmy do angoli czy francuzow czy wlochow)
Słodycze.
Moi Francuzi czekają z wywalonymi jęzorami na każdy mój powrót z domu, żeby najeść się krówkami ;)
Filmy.
Proza Bruno Schulza.
Trybson i gąski
Wiele jest takich produktów. W każdej dziedzinie można coś znaleźć tak naprawdę.
Jak to, co ? Typowo "polskie - menedżeży, biznesłomenki, dilerzy, salon fryzjerski, był koło mnie, o nazwie "La salon", Sopot top trendy festiwal /co to k...wa znaczy?/ , stojak przed knajpą a na nim napis "kanapki lunchowe" i wiele innych, absolutnie "polskich dobroci".
Piwo
Kiełbasa
Wódka
Bulletstorm
Gościnność
W sensie niepowtarzalności, czym się możemy pochwalić na tle innych krajów to dobrze zachowana przyroda wynikająca z niskiej urbanizacji połaci kraju. Na zachodzie mówią o ekologii jak stara wdowa o pierwszych stosunkach, często zostały im same wspominki. Chyba także potencjał ludzki, jakiś taki ponadprzeciętny poziom ogólny, zaradność, przedsiębiorczość, zdolność do adaptacji, są to chyba genetyczne pozostałości po naszej historii.
vódka i ruchanie 30 meżatek
-wódka
-jedzenie(jak dla mnie)
-opony Dębica Frigo i Stomil
-przetworniki do gitar Merlin
-Ciągniki rolnicze Ursus
dobrze zachowana przyroda
A widziałeś Ty tą "dobrze zachowaną przyrodę"? Przecież większość tzw. przyrody to zwykłe wysypiska śmieci i ścieki pełne fekaliów (szczegolnie przydrozne lasy są ich pełne). Sławna dolina Rospudy, o którą walczono parę lat temu, to zwykłe ścieki i śmietnisko, ale oczywiście w telewizji tego nie pokażą, bo to byłoby niezbyt medialne.
Polskie kobiety są dobre? Przecież w większości to prostytutki, brudne, leniwe materialistki, które puszczają się bez przerwy i kłamią jak najęte. Potwierdza to pomysł handlowania używanymi testami ciążowymi i naciąganie facetów na zmyśloną ciążę, co dla wielu stało się sposobem na życie. Polka wybiera faceta kierując się grubością portfela, nic innego dla niej się nie liczy. Najlepsze kobiety to Rosjanki, albo Czeszki. Piękne, inteligentne, a przede wszystkim pracowite i uczciwe.