Witam ! :) Mam pewien problem . Chodzi o to , że zgubiłem książeczkę z CK-Key'em i nigdzie nie mogę znaleźć działającego CD-KEY'a lub Key Gen'a . Proszę was o użyczenie mi na PW prawidłowego i sprawdzonego CD KEY'a . Jeśli nie uwierzycie że mam Oryginalną część a nie pirata to zrobię zdjęcie mojego pudełka razem z karteczką na której będzie mój nick lub cokolwiek co chcecie aby tam pisało . Proszę i pozdrawiam .
My ci damy swój CD-Key, a potem sami nie będziemy mogli grać po sieci tak? Zapomnij.
A czy klucze przypadkiem nie zapisują się na koncie Games For Windows?
Blackbolt - CD Key z GTA4 może być przypisany każdej osobie, bez żadnych konsekwencji dla gracza...
jesli nadal masz zainstalowaną grę, możesz wypróbować parę programów które pomogą Ci znaleźć klucz na komputerze :
http://pcsupport.about.com/od/productkeysactivation/tp/topkeyfinder.htm
jesli natomiast nie.... pozostaje zakupienie nowej wersji jeśli interesuje Cię gra w multi
preDratronIX --> Czyli co? Mogę mieć jeden klucz i dać go wszystkim znajomym dookoła, i wszyscy będziemy mogli grać w multi GTA4 na przykład? Na jednym kluczu i pirackich wersjach gry?
Jak poszukasz na necie dobrze to znajdziesz. Co do multi to nie wiem jak z tym jest, najwyżej zostanie ci gra przez hamachi.
preDratronIX --> Czyli co? Mogę mieć jeden klucz i dać go wszystkim znajomym dookoła, i wszyscy będziemy mogli grać w multi GTA4 na przykład? Na jednym kluczu i pirackich wersjach gry?
Mniej więcej. Tak samo 1 klucz LIVE działa we wszystkich innych grach posiadających LIVE.
BlackBolt - Ja nie chcę grać przez neta tylko w końcu na lepszym kompie przejść tryb jednoosobowy i poznać fabułę .
Hmm - bosfhcrew - Miałem nadzieję że tutaj mi ktoś pomoże . Jeśli jednak ktoś wykaże się dobrym sercem i będzie chciał mi podać Cd'key , proszę napisać abym podał numer GG :)
JBHD4-BVP6G-BTVJ2-473DY-DYX4G / G99VM-R68PD-W6349-8RPHM-DY4HJ / V66WB-2JQHR-CC8VY-QWDGT-MW62J / GWPR7-2V4CK-6D3FG-YC3HF-DWT6Q / BGXHT-627RM-YYRKH-8RRVT-WF623 / HWR7X-3FGW7-T9B72-8MKH6-HRF9G / VFTTT-779PC-X3YHG-DBX4X-BXD7T
Każdy powinien działać ale dam kilka na wszelki wypadek ;]
@UP Nie wiem czy robisz sobie ze mnie jaja aby zająć mój czas , ale jeśli tak , to lepiej się już nie udzielaj . Jeśli nie to przepraszam i muszę Cię poinformować że ŻADEN z w.w CD'KEY'ów nie działa .
Pokaż opakowanie gry ze swoim nickiem a chętnie pomogę ;]
@UP ..... Brak mi słów . Pech chciał żeby mój komputer nie wykrywał przez USB mojej komórki . W takim razie nie musisz mi dawać CD'KEY'a , będę rozumiał . : /
1/10
InubisuS - masz grę zainstalowaną na komputerze?
@@UP Mam grę na kompie .
@UP Ale gra prosi mnie o Cd Key przy włączeniu . Bez dalszych wstępów - od razu .
Jak masz pirata to ci za cholerę nie ruszy z żadnym cd-key musisz kupić oryginał .
@UP Mam oryginał człeku ... 0.- ... Tylko nie mam tej książeczki z cd key'em .
Odłącz internet, mówię serio
Wyskakuje mi takie coś , nawet w trybie Offline po wyłączeniu neta :
[URL=http://img269.imageshack.us/i/actpj.png/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2008/actpj.png[/IMG][/URL]
Czy znalezienie cracka jest naprawdę takie trudne? 10 sekund googli... ;o
Pech chciał żeby mój komputer nie wykrywał przez USB mojej komórki
<---
[25]
Myślałem, że CD-Keyów z neta używa się do piratów, nie do oryginalnych gier.
Myślałem że Crack'a się używa do piratów , nie do oryginalnych gier .
@UP No to się mylisz . Chcę czyjegoś CD KEY'a ponieważ nie będzie miał z tego żadnych strat a ja zyskam grę . Przez neta nie chcę grać , tylko w tryb jednoosobowy .
A jakie straty będziesz miał jak ściągniesz cracka, skoro i tak nie grasz przez neta?
Zastanów się co mówisz.
Jeżeli chodzi ci o piractwo, to i tak wzięcie CD-KEYa od kogoś wątpię, by było legalne.
@UP Hmm ... W sumie ... Masz rację .
@InubisuS
1)Mogłeś coś lepszego wymyślić a nie że komórki nie czyta.
2)W internecie jest mnóstwo sposobów jak grać na piracie nie wiem czy znasz takie coś jak crack.
3)NIE POMAGAMY PIRATOM!!
@UP NIE MAM PIRATA CHOLERA JASNA !!!!!!!!! Z tą komórką mówię prawdę . Podłączam ją do kompa przez USB a tutaj mi wyskakuje instalowanie nowego sprzętu i szukanie do niego Sterowników . Mam pecha i od razu jestem piratem ? Masakra .
InubisuS -> to zainstaluj najpierw oprogramowanie do swojego telefonu i po kłopocie.
@@UPNie mam aparatu cyfrowego bo mam komórkę 20mpix i mi to wystarczy .
@UP Mój telefon nie ma własnego oprogramowania bo jest to osobiście zrobiony telefon przez takiego jednego speca którego znam , ale nie będę się rozpisywał . Poprosić go o oprogramowanie też nie mogę bo jest na wyjeździe i wróci za ok. trzy lata , lol .
Start -> uruchom -> wpisujesz "regedit.exe" -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> wyszukujesz katalog swojego gta -> odczytujesz CD Key
@UP Mój telefon nie ma własnego oprogramowania bo jest to osobiście zrobiony telefon przez takiego jednego speca którego znam , ale nie będę się rozpisywał . Poprosić go o oprogramowanie też nie mogę bo jest na wyjeździe i wróci za ok. trzy lata , lol .
To jest żart czy na serio?
@@@UP Na razie nie jestem na moim kompie , ale jeśli to zadziała to dzięki ci dobry człeku :)
@@UP Dostałem ten telefon , nie kupiłem .
@UP Wszystko co tutaj pisałem jest SERIO ... lol
InubisuS - no to skoro grę masz zainstalowaną to bierz sposób z postu 4 na pewno zadziała
"jesli nadal masz zainstalowaną grę, możesz wypróbować parę programów które pomogą Ci znaleźć klucz na komputerze :
http://pcsupport.about.com/od/productkeysactivation/tp/topkeyfinder.htm "
@UP Nie jestem pewien czy zadziała bo jestem po formacie i reinstalacji Windowsa .
Co teraz?
I tak jak nie masz swojego keya , jak byś grę nie odpalił to już jest pirat.
Więc poszukaj sobie w necie czegoś a nie tu prosisz o to że ktoś ci poda swój klucz.
Jedynie możesz pisać do Cenegi o nowy klucz, ale chyba będą paragony wymagali albo coś.
ooo teraz doszło jeszcze formatowanie tyle rzeczy naraz :D chyba sobie nie pograsz :)
@Up --> Działa , dzięki
Inubisus a skanera nie masz? Jak masz to zeskanuj pudełko i swoją karteczkę z nickiem. STOP! Windows 7 i Vista same sobie instalują stery więc w czym problem komórka powinna zostać wykryta, a jak nie to przełącz na magazyn danych i z karty pamięci na bank odczyta :P No i jak upchnąłeś aparat 20 Mpix w komórce?
<------ SwiXen Mi też xD
Nie ma to jak poranny przegląd GOLa na poprawe humoru :D
Chyba mózg ci nie wczytuj szarych komórek
Taaa :D I jeszcze ten telefon jest zrobiony ze złota, da się na nim grać w gry z PC, i można wgrać aktualizację, która powoduje polepszenie aparatu + 20 mpix
spoiler start
Pewnie jeszcze konia wali, ale tego pewien nie jestem ;(
spoiler stop
znalezienie keya w necie zajęło mi jakieś 20 sekund
i to nawet do multiplayera
@Up --> Gratulację! Przyznałeś się , nie wielu się na to odważyło
Oh Em Gie koleś ja nie wiem jak można pier**** takie głupoty.
@InubisuS - Mój telefon nie ma własnego oprogramowania bo jest to osobiście zrobiony telefon przez takiego jednego speca którego znam , ale nie będę się rozpisywał . Poprosić go o oprogramowanie też nie mogę bo jest na wyjeździe i wróci za ok. trzy lata , lol .
<lol2>
A ten jeszcze podał mu klucz po prostu GENIALNIE
Bardzo dobrze ten klucz działa nawet na multi !! Trzeba dziękować
spoiler stop
hahaha
spoiler start
Cały wątek = mega.
Pewnie kolejny dzieciak , który nie wie co pisze...
spoiler start
"Mój telefon nie ma własnego oprogramowania bo jest to osobiście zrobiony telefon przez takiego jednego speca którego znam , ale nie będę się rozpisywał . Poprosić go o oprogramowanie też nie mogę bo jest na wyjeździe i wróci za ok. trzy lata , lol . "
Porażka koleś , porażka
spoiler stop
A no tak sryy :P
I pewnie jeszcze ciągnie druta? :DDD
spoiler start
Dawno się tak nie uśmiałem!
spoiler stop
[60]----->
Czy jeszcze ktoś przebije to co tu jest napisane? xD
Ten post zostaje uznany za post roku :D
Prawda, koleś zaczął nas bajerować takimi głupotami że szok.
Do wszystkich - Nikogo nie bajerowałem ani o niczym nie kłamałem . Wszystko jest prawdą . Tutaj dopiero dowiedziałem się jacy ludzie mogą być głupi bo każdemu może się zdarzyć kilka pechowych chwil w życiu kiedy się czegoś bardzo chce . KAŻDA RZECZ TUTAJ NAPISANA TO PRAWDA . Nie musicie mi wierzyć, ważne , że ja to wiem i mam .
Simen_01 - Żałosny jesteś .
SwiXen - Dzieciak ... Jeśli tak chcesz mnie nazywać to sobie nazywaj , nie rusza mnie to .
Kr0noX - To , że mi nie wierzysz nie świadczy o tym , że "pier**** głupoty" . Dobrze , że podał mi klucz . Jako jedyny wykazał się czystym umysłem .
zoloman - 20 sekund ? Ten key to do tetrisa 1994 v.pegasus ( ewentualnie Amiga tudzież Comodora ) .
psiuniek - Tak dla ścisłości to można grać w Gry PC po podłączeniu do PC-ta i monitora ( gra musi być plikiem ISO wgranym na komie ) . Nie jest ze złota .
ryder wieczny palacz - Dzięki za klucz . Iż mi pomogłeś nie będę udzielał się co do twojej drugiej wypowiedzi .
Dziękuję , żegnam .
5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4Ł4
...
Kr0noX - To , że mi nie wierzysz nie świadczy o tym , że "pier**** głupoty" . Dobrze , że podał mi klucz . Jako jedyny wykazał się czystym umysłem .
ryder wieczny palacz - Dzięki za klucz . Iż mi pomogłeś nie będę udzielał się co do twojej drugiej wypowiedzi
UMARŁEM!
[64] Myliłeś się. [66] jest postem roku 2010.
[64] niszczy ;D
Nice prowo, a koleś nieźle nawinął trzeba przyznać. Szkoda że ja nie zdążyłem :(
40 min. Beef się robi na Live. :/
W tym wątku każdy kto ma kompleksy bądź jest dzieciakiem bez rozumu mógł przedłużyć swojego E penisa i dowartościować się. Brawo!
PS: key
5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4Ł4
w 1337owym języku oznacza
Spierdalaj i kup se orginała. Tak dla wiedzy
http://www.youtube.com/watch?v=tUfk6GJ4e0g
Nie będę się już tu udzielał . Narka
<---