O 20:00 na TVN Cast Away. Poza światem - całkiem fajny film, kto nie oglądał, ten powinien się zainteresować. O 20:10 na Polsacie Leon zawodowiec, jedna z pozycji, które trzeba zobaczyć. Na TVN7 o 20:00 będzie leciał Opór, z Danielem Craigiem w roli głównej. Nie miałem do czynienia z tą produkcją, ale obiło mi się o uszy, że jest dość kontrowersyjna.
O 22:00 na TVP1 druga część American Pie, może akurat ktoś nie widział. :D
20:00 Cast Away. Poza światem - TVN
20:00 Opór - TVN7
20:10 Leon zawodowiec - Polsat
22:00 American Pie II - TVP1
no i co tu oglądać:) 2 dobre filmy o tej samej godzinie:) jak puszczają chłam to puszczają, a jak czasami leci coś dobrego, że aż warto włączyć telewizor to o tej samej godzinie:)
To chyba oczywiste, że stacje konkurują ze sobą o oglądalność. Tak było od zawsze. Jak na jednym kanale jest dobry film, to na innych też o tej samej porze. Jak na jednym jest romansidło, to na innych też. Jak komedia, to na innych też itd. I soczyste reklamy przez pół godziny z 5 razy podczas filmu. Jupi!
Wow, dobre filmy przed 23? Błąd w druku czy zmiany na lepsze?
Leona oglądałem, rewelacja. Może i drugi raz nie zaszkodzi.
Lazio - Udinese w Orange Sport, dla masochistów Malaga - Barcelona w Canal+ Sport i jeszcze na dokładkę Nantes - PSG w nSport. To jest wieczór!
Nie wiem co wybrać, Leona czy Cast Away...
Pytanie: na którym kanale jest więcej reklam?
Długość reklam w obu przypadkach jest porównywalna i jedna reklama trwa ok 12 minut. Reklamy są dawane średnio co 45 minut.
Nie wiem co wybrać, Leona czy Cast Away...
Leona oczywiście.
Tylko rozejrzałbym się za wersją bez reklam.
O 21 na polast film Taksówkarz. Jak ktoś nie oglądał to zdecydownie polecam ;)
Jakby ktoś chciał sklepik w którym Leon i Matylda kupowali mleko: https://maps.gstatic.com/m/streetview/?panoid=oDigekRuNgy7Q3gqThQC8Q&cbp=0,346.6754687401114,,0,0
Tak, to ten zamaskowany narożnik domu.