Witam, jestem fanem gier z serii Call of Duty. Kupiłem niedawno Black Ops, bo skusiło mnie, gdy
zobaczyłem jak gra kumpel, a ja zawsze kupuje gry tak kilka miesięcy po premierze. Odpalam
multiplayer, po kilku minutach gry fatal error, potem przez dwa tygodnie przeszukałem cały
internet żeby dowiedzieć się o tym, jak bardzo ten błąd jest już sławny i jak dużo sposobów istnieje,
żeby sie go pozbyć. Problem w tym, że u mnie nic nie pomaga, poczynilem następujące kroki, z
czego po każdym odpalilem gre ze skutkiem zerowym:
- reinstalacja gry
- uporzadkowanie plikow lokalnych gry
- defragmentacja plikow gry
- usunięcie plików konfiguracyjnych
- podmienienie danych w plikach konfiguracyjnych
- uruchomienie gry w zgodności z WIN XP SP2
- najnowsze sterowniki Nvidia
- uruchomienie gry jako administrator
- mocne pierdolnięcie nogą w biurko po setnej próbie rozegrania deathmatchu, i jeszcze mocniejsze, po ukazaniu się fatal error w trakcie epickiej gry zombie w online
To co zrobił Treyarch to istne jaja są, a ja nie chce, żeby pieniadze, które wydalem poszły na marne.
Intel Core 2 Quad 2.4GhZ , 2GB RAM, GeForce 8800GT 512 mb, Windows Vista, CoD Modern Warfare 2 działało idealnie
up
Może format pomoże...
Pisałeś do Treyarch a konkretniej do supportu ?
Ale trzeba przyznać Treyarch spartoliło, dlatego przerzucam się na BF-y.
BTW może spróbuj młotkiem trzasnąć ;)
formata miałem stosunkowo niedawno, a z treyarchem sie nie kontaktowałem, jednak z doświadczenia wiem, że nic nowego bym sie od nich nie dowiedział ; )
młotek ? challenge accepted.
upnę, może jeszcze ktoś coś wymyśli
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20101118132730AAMKKyK
Głównie zastosuj się do punktu Audio Issues, to może być karta dźwiękowa :>
I skasuj też plik mpconfig z C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players
hmm, stosowałem sie do porad z tej odpowiedzi, ale audio issues pominąłem, bo stwierdziłem, że
co może mieć dźwięk z tym wspólnego, ale sprawdze to : >
no więc ustawienia , na jakie radzą zmienić dźwięk w Audio Issues miałem już wcześniej ustawione.
Zainstalowalem jeszcze DirectX 9.0c, i dalej to samo. To jest jakiś pierd****ny żart, co Treyarch
odwalił, nigdy wcześniej nie miałem problemu z żadnym Call Of Duty, a z tym sie męcze już
dwa tygodnie, chcę spowrotem moje pieniądze, albo jakiś magiczny sposób żeby można było
w to w końcu zagrać. Jakoś miliony ludzi grają i wielu naprawiło fatal error, a na mój komputer
nic nie działa. Ktoś wogóle naprawił u siebie ten błąd ?
up
ja na tej karcie mialem tez problem z grami
steamC_Y_S_I_O jestem online czesto
pisze z konsoli i jestem zmeczony dlatego tuta nie bd opisywal problemu
Witam wku***nych na Fatal Error. Mi się pojawia po przejściu misji THE DEFECTOR i tuż przed rozpoczęciem misji NUMBERS. Podczas filmiku poczatkowego pojawia się łysy nieogolony kolo w białej koszuli i ciemnych okularach a następnie FATAL ERROR. Rozwiązanie problemu dało uaktualnienie sterowników grafiki wykonane przez grę. Konkretnie doyyczy to DELL XPS 430 na Vista Home Edition wersja UK.
Powodzenia i cierpliwośći
Pozdrawiam Andrzej