To jest moj prywatny apel/prosba.
Jezeli wygramy z Czechami prosze o zrobienie na czas Euro nowej kategorii pood tytulem "Euro 2012" niech ta ewentualna euforia ogarnie rowniez gry-online!
I bana dla tych którzy w ruletce obstawili czechow :)
I uprawnienia moderatów dla wszystkich z wątku piłka nożna!
I przywrócenie działu +18 na odstresowanie.
I ranking masturbacji
To ja proponuję na czas Euro zmienić "mirencjumy" na "obraniaki" albo "smudy".
No smieszne, bylo sie wypowiedz przed meczem, a nie po...
Specjalnie napisalem tam "jezeli" bo bylo wiadomo, ze bedzie ciezko...
Niestety z czechami nie udało się wygrać :( a szkoda
Teraz można kibicować najlepszej drużynie, jaką są Niemcy !
Ja kibicowałem naszym, ale tak naprawdę, to za przeproszeniem wpierdoli im każdy, z mojego podwórka znajomi, polacy to najgorsze szmaty na boisku.
[21]- no jeszcze nie mielismy takich złych zawodników, ale jakoś tak żadnej strategi, tej gry drużynowej zabrakło.
[20] Ale to zadna noswosc. Do dzis sie dziwie w czytm tkwi tajemnica treningow i ogolnie reprezentacji Niemiec ,ze my tak blisko a tak daleko.
ZAKAZAĆ TEMATÓW PIŁKARSKICH > podciągnąć po kibiców
Czesi dostali cynk, że Grecja wygrywa i dostali dopalacza. Wbrew pozorom wyszło im to na dobre, bo Polacy nie potrafili opanować sytuacji na boisku i non stop faulowali i dawali rzuty wolne. Moje przypuszczenie jest takie, że gdyby Grecy nie strzelili gola, Czesi dalej by się bronili i być może to by ich zgubiło.
Taki jest sport - niewykorzystane sytuacje się mszczą. Tą sytuacją było niewygranie meczu z Grecją.
Widocznie musimy jeszcze poczekać na złote czasy. Odpadnięcie Polski z ME mogłoby też mieć swoje dobre strony, gdyby na przykład było powodem do rozwiązania PZPNu.