Witam,
mam do was takie pytanie odnosnie tego ipod-a.
Czy on jest dobrym wyborem jezeli chodzi o mały, przenośny, odtwarzacz muzyki? Czy jest jakaś nowsza generacja tego produktu? Jezeli tak to prosze o podanie linka.
No i zeby nie robić nowego wątku to prosze abyście polecili mi jakieś dobre słuchawki. Nie wiem jak te małe się nazywają, ale chyba "douszne" czy jakoś tak. To na tyle.
Pozdrawiam.
A jakie ogólnie MP3 polecacie?
Najlepiej by była jak by posiadała:
1. małe wymiary
2. dobra jakoś dźwięku
3 prosty, hmmm... elegancki wygląd?
4. nie za wygórowana cena coś w stylu tego co podałem wcześniej.
To chyba na razie tyle.
P.S
Co to jest iTunes, czy jakoś tak?
Czy do tego Ipod-a pasują każde słuchawki ?
Co to jest iTunes, czy jakoś tak?
Program, przez który ładujesz muze, filmy i inne zabawki na ipoda.
Bierz Sansę Clip+ i do tego jakieś słuchafony lepsze i kartę pamięci jak chcesz. W takich kwotach to najlepszy możliwy wybór.
Uwielbiam sprzęt od Apple, ale "Szufla" to imo nieporozumienie i w życiu bym tego nie kupił. Jak chcesz iPoda to minimum nano.
Tylko ta Sansa Clip to taka trochiu duża.
Nie ma nic innego o mniejszych wymiarach?
serio to jest duże?
----->
jak coś mniejszego, to chyba faktycznie tylko shuffle zostaje i możesz go brać w takim razie.
No no naprawdę nie jest tak duży jak myślałem.
A co myślicie o takim rozwiązaniu? Nie myślę dokładnie o takich, ale Sony ma tego dożo.
http://www.ceneo.pl/13308367
Dobra wezmę Te SC tylko tam są 2 wersje, ta SC+ i ta Bez plusa, no i która ma ten klips dzięki któremu można przypiąć Mp3 do ubrania?
aaa własnie a jakie słuchawki są najlepsze do tego modelu tak za ok. 100zł.
Słyszałem ze niby PL11 czy jakoś tak są całkiem dobre co myślicie?
PS. Ważne tez aby nie było słychać na zewnątrz tej muzyki czyli chodzi mi oto ze jak ktoś będzie siedział obok mnie w autobusie to żeby nie słyszał tego co ja tam słuchał żeby mu to za bardzo nie przeszkadzało, jeżeli to ogóle możliwe