Serdecznie zapraszam wszystkich mężczyzn do udziału w 3-minutowym badaniu.Badanie dotyczy kontaktów z kobietami, więc myślę, że jest bardzo ciekawe
Potrzebuję bardzo dużo wyników.Każdy jest dla mnie na wagę złota,bowiem od tego zależy moja praca magisterska...Z góry dziękuję za udział.
Link:
http://moje-ankiety.pl/respond-34504.html
Każdy jest dla mnie na wagę złota,bowiem od tego zależy moja praca magisterska
nie do końca ma to sens, bo uwierz mi, twoja praca magisterska nie jest na wagę złota.
Ankieta jest stworzona przez analfabete w kontaktach damsko-męskich, nie ma żadnego sensu.
Przyjaźń nigdy nie prowadzi do związku ani romansu, wyjątki to sytuacje gdy obie strony nie potrafią już sobie znaleźć nikogo lepszego (desperaci).
Założył sobie łebek konto na forum i patrzy na wyniki tej beznadziejnej ankiety z piwem w jednej ręce i z myszką w drugiej.
Trzeba bylo zalozyc w odpowiedniej kategorii tematycznej. Tak, to nawet nie klikam.
3 minutowe badanie
Jedno pytanie otwarte oraz 14 zamkniętych w 3min...sugerujesz, że w otwartym wystarczy wpisać w najlepszym wypadku nazwisko oraz "strzelać" z odpowiedziami?
Pomijam sensowność pytania 13, którego jest moim zdaniem zerowa.
Zdobywaj nagrody za wypełnianie ankiet
(...) za wypełnioną ankietę otrzymasz punkty adekwatnie do czasu potrzebnego na jej wypełnienie. Uzyskane w ten sposób punkty można wymieniać na atrakcyjne nagrody, (...) panel.moje-ankiety.pl
Idź szukać punktów gdzie indziej