Jak pewnie wiecie - jutro jest Dzień Ojca. Kombinowałem jak tu zrobić coś miłego i dobrego dla mojego staruszka no i wymyśliłem, że wielką niespodzianką będzie, jeżeli jego fejsbukowa strona zostanie zalana lajkami. Możecie tam znaleźć dużo naprawdę dobrych i ładnych zdjęć ptaków, w większości autorstwa właśnie mojego ojca. POMOŻECIE? :)
http://www.facebook.com/ptakiafryki
Nie POMOŻEMY
Jeśli go to ma ucieszyć, to pewnie, że pomogę.
xanat0s - a co za różnica? lajk jest lajkiem, a jutro Ojcu zdemaskuję całą akcję ;)
+1
Piękne zdjęcia
wszystko fajnie, tylko po co mu fałszywe lajki od ludzi, których nie zna i którzy by je dali tylko dlatego że o to poprosiłeś? Chyba że w ogóle nie masz zamiaru mu o tym powiedzieć... Nie lepiej już po prostu czteropak piwa kupić?
No ok, to i ode mnie lajki będą ale szczerze mówiąć mnie by coś takiego raczej nie ucieszyło :)
Bo te zdjęcia wrzucane są dla ludzi, których nie zna? Im więcej osób ogląda zdjęcia, tym fotograf bardziej się cieszy, a zdjęcia są bardzo ładne, chętnie pooglądam jak się coś nowego pojawi.
Dobra ale nie mów mu że to prezent bo to wszystko zepsuje
Mutant - dzięki, że mnie wyręczyłeś w odpowiedzi :)
fresh lma - dlaczego miałoby to coś zepsuć? on i tak już do mnie zaaferowany przybiegł, bo nagle lawina lajków spadła :)
+1
+1
Ładne fotki ;)
BTW, twój tata też fotografował niektóre ptaki czy to są same znaleziska?
TheBeziko - zdjęcia są autorstwa taty, mamy oraz ich znajomych. Jest też kilka moich :)
Buja --> a co za różnica? lajk jest lajkiem, a jutro Ojcu zdemaskuję całą akcję ;)
Bo nie wiem, czy twój ojciec zagląda na FB codziennie czy nie - jakby np. zaglądał codziennie, to wzrost lajków zauważyłby dzisiaj, a jak prezent na dzień ojca to fajniej jak zauważy to w dzień ojca :) Ale skoro nie przegląda codziennie, to faktycznie żadna różnica :)
A oczywiście kliknąłem, fajne zdjęcia!
+1
Masz mój lajk.
+1
Proszę!
[14] Bo jak mu powiesz to może pomyśleć że tak naprawdę nie lubią jego zdjęć i tylko dają te łapki na dzień Ojca.
[33] Dokładnie tak samo pomyślałem... Dlatego i tak kup chociaż jakiś alkohol który lubi albo cos :)
Jak mu jutro powiesz, że namawiałeś obcych ludzi do klikania "lubię to", to nie wiem czy go to ucieszy.
I jeszcze skasuj historie przeglądarki bo jak niechcący twój ojciec trafi na ten wątek to będzie mu przykro
+1 fajne zdjęcia
[ed.]
I udostępnione
Kiedy zaczynaliśmy, lajków było tylko 87. Jesteście niesamowici! Nie widziałem się jeszcze dzisiaj z ojcem, ale nie mogę się doczekać jego reakcji :)
Przecież wiele osób tutaj klika "lubię to" ze względu na jakość zdjęć, które są bardzo ładne. Nikt tutaj nikogo do niczego nie przymusza - a komentarze ... gdyby mi ktoś zrobił taką niespodziankę to chciałbym je zobaczyć
Tylko niech twój ojciec nie pomysli, że te "lajki" lecą tylko dlatego, że nas o to prosiłeś. Ładne zdjęcia są, dlatego dałem łapke w góre i niech on o tym wie :)
Wow, chyba pierwszy raz na tym forum widzę, że ktoś prosi o lajki czegoś, co nie jest beznadziejnie. Świetne zdjęcia.
+1
General E'qunix - strasznie mi miło :)
A z ojcem się jeszcze niestety dzisiaj nie widziałem, może po meczu się spotkamy.
Dokładnie. Dałbym lajka nawet gdybym trafił na tę stronę bez Twojego polecenia. Naprawdę świetne zdjęcia ;)
I co? Surprajz się udał?
Surprajz się bardzo udał, choć oczywiście materialny prezent też był. Ojciec widział wątek i bardzo cieszył się czytając wszystkie pozytywne komentarze :) Dzięki Wam wszystkim za pomoc, jak zwykle pokazaliście, że można na Was liczyć.