Witam. Chciałbym całkowicie sformatować swojego tableta ponieważ zaczął się bardzo mulić. Mam tylko problem bo mój brat dużo grał w Subway Surfers i nie chce stracić swoich zapisów, i jeszcze Frozen Free Fall. Próbowałem użyć aplikacji Helium ale tablet nie chce się z nią połączyć. Innych aplikacji użyć nie mogę bo nie mam roota. Czytałem też że można po prostu skopiować jakieś pliki z karty pamięci ale za bardzo nie wiem jakie. Z góry dziękuję za pomoc.
Pamięć urządzenia/android/obb i w tym folderze będzie folder com.kiloo.subwaysurfers i com.disney.frozenfreefall. Ewentualnie będą sie nazywały trochę inaczej ale przeważnie jest według schematu com. Potem nazwa firmy czyli kiloo albo disney i nazwa gry czy subwaysurfers albo frozenfreefall. To już ogarniesz sam. No i bierzesz te dwa foldery, kopiujesz np na karte pamieci. Jak nie bedzie tych folderów w "obb" to wejdź w folder data.
To są foldery z plikami tych gier więc i zapisami. Potem po formacie wrzucasz tam gdzie były czyli Pamięć urządzenia/android/obb lub data.
@down
To swoją drogą, że zapisy są w 99% przypadków na google+.