Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Zgarniaj nagrody z iCLICKs.pl - Generuj korzyści

21.03.2012 00:41
👍
1
zanonimizowany834720
1
Junior

Zgarniaj nagrody z iCLICKs.pl - Generuj korzyści

Witam,

wiem, że jestem nowy na forum, i choć to może trochę nie wypada tak na dzień dobry szerzyć reklamę, jednakże chciałem podzielić się swoimi odczuciami związanymi z serwisem http://iCLICKs.pl Na początku marca bodaj strona rozpoczęła swoje życie. Ogólnie jest to chyba system partnerski, który punktuje działania użytkowników wewnątrz serwisu. Punkty można wymieniać na nagrody bądź wypłaty pieniężne. Z tego co wyczytałem to 1 pkt to równowartość bodaj 1 gr. Na start otrzymujesz 150 pkt. Codzienne logowanie bonus 50pkt.

Ogólnie platforma iCLICKs jest automatem surfowania, narzędzie wspomagające pozycjonowanie, i są tam reklamodawcy którzy mają swoję kampanie, a za ich oglądanie otrzymujemy punkty, dziennie max. chyba 1000 jeśli dobrze pamiętam. Wystarczy mieć włączoną stronę, być na niej zalogowanym i punktować, a później uzbierać dużą ilość punktów i wymienić je na przelew gotówki, kampanie reklamowe w iCLICKs.pl bądź takie nagrody, jak :
Call of Duty 4, Mass Effect 2, Saints Row: The Third, Assassin's Creed Revelations, Grand Theft Auto IV, Wiedźmin 2: Zabójcy Królów, Gothic 3, The Sims 3, MINECRAFT, a także słuchawki, pendrivy, itp. a także co i mnie się spodobało jako wiernemu kibicowi telewizyjnemu gadżety związane z Euro 2012.

Trochę zrobiłem może i reklamę temu portalowi choć nie było to moim zamiarem. Chciałem tylko naświetlić obraz takiego systemu partnerskiemu, który w moich oczach wydaje się interesujący i godny uwagi. A może ktoś kto kupuje dużo gier może stwierdzi że szkoda wydawać pieniędzy skoro można sobie wypunktować nagrody. Nie będę polecał nikomu nachalnie na siłę bo to i nie o to chodzi.

A może wy znacie jakieś podobne portale. Zapraszam do dyskusji, w końcu w dobie kryzysu trzeba zaciskać pasa i liczyć każdy grosz, więc jak można coś zdobyć nie ponosząc za to kosztu to czemu nie warto, skoro warto chyba, przynajmniej moim zdaniem. Czekam na wasze opinie.

21.03.2012 00:49
Lucy_
2
odpowiedz
Lucy_
92
Konsul

Czapka Adidas EURO 2012

Czapka Adidas z oficjalnym logo EURO 2012. Czapka przeznaczona do treningów lub użytku rekreacyjnego. Czapka zatrzymuje ciepło, dzięki użyciu wysoko gatunkowej bawełny oraz daje poczucie komfortu podczas użytkowania.

Wartość : 59 900 pkt

1pkt=1gr, więc 1zł=100gr=100pkt. Skracamy wiec z wartosci punktowej dwa zera i... zwykla czapka z daszkiem, z logo "EŁRO" 2012 jest wyceniona na 599zł... dziekuje, ide dalej

21.03.2012 00:59
3
odpowiedz
Lutz
173
Legend

Macie pozwolenie na uzywanie loga euro2012?
Nie chce was martwic ale to raczej nielegalne.

O ile zdazycie przeczytac bo watek pewnie poleci za chwile.

21.03.2012 01:22
4
odpowiedz
poltar
176
Senator

Faktyczni gdyby liczyc to na realne ceny to przebitki sa 10x i wieksze w stosunku do cen rynkowych. Autorowi mozna wybaczyc, dostal takie zlecenie i reklamowac musi bo za to mu placa. Robi to troche nieudolnie silac sie na bezstronnosc, ale i tak troche lepiej niz zwykle sie to odbywa.

21.03.2012 21:14
5
odpowiedz
zanonimizowany834827
16
Centurion

Czy te gry w formie cd-kei podpinają się do steam, czy to tylko takie, które wpisuje się przy instalacji.

Forum: Zgarniaj nagrody z iCLICKs.pl - Generuj korzyści