Mała prośba do osób posiadających konto na FaceBooku - moja opinia dotycząca zeszłorocznych filmów została zakwalifikowana do finałowego głosowania. Jeśli znajdę się w pierwszej piątce, to wygram zestaw nagród. Stąd też prośba o jej polubienie:
https://www.facebook.com/notes/film-roku/2013-opinia-2/799340783413200
Czasu wiele nie ma, bo dziś do północy.
Z góry dziękuję :)
Dzięki.
Mazio, nie oglądał, to nie uwzględnił :D Inna sprawa, że ucięli część wypowiedzi :)
Kurcze bo, jednak za wcześnie wcisnąłem :P
oczywiśćie daj zdjęcie nagród jak wygrasz :)
Będzie ciężko, bo późno zorientowałem się, że się zakwalifikowałem, więc konkurencja ma sporą przewagę, ale walczę i cień szansy jest.
Dzięki w każdym razie.
A niech ci będzie! Dam ci tego like. Dzisiaj mam dobre serduszko, bo gra Lord of the rings war in the north pojechała mi pozytywnie po uczuciach ;)
Również dziękuję.
Ech, czuję się jak za czasów studenckich, kiedy namawiałem ludzi do zrobienia ankiety, żeby dostać zaliczenie :)
Lajka dałem, liczę na to samo :)
https://www.gry-online.pl/forum/poprosze-o-polajkowanie/zcc7f52e
Stra - Twój był już po czasie :)
Niemniej wszystkim dziękuję, udało się zająć chwalebne piąte miejsce, ostatnie nagradzane :)
Witam wszystkich Mogę liczyć na pomoc w konkursie dla mojego pieska? Liczą się głosy oddane z facebooka oraz tradycyjnie, o sms nie proszę. Klikając w link są 3 sposoby głosowania, absolutnie nie chce smsów, chodzi mi tylko o głosowanie poprzez fb i tradycyjnie. Po kliknięciu w link po prawej stronie pokażą się te 3 sposoby do głosowania, nie trzeba nic potwierdzać mailem, więc mniej roboty.Dodam, że głosować poprzez fb można dziennie 5 razy tak samo jak i tradycyjnie. Głosy z fb są mnożone dodatkowo razy 3
[link]
Prosimy o głos, wszystko jest bardzo proste, wystarczy wejść w podany link: [link] kliknąć głosuj
P.S GŁOSOWAĆ MOŻNA CODZIENNIE
Witam klikajcie przez fb I tradycyjnie ponieważ chcę wygrać ten konkurs specjalnie do mojej dziewczyny
Klikać można codziennie
[ [link] ]
Dziękuję za wszystkie głosy
Ja pier... jaki odkop.
No wiem tylko jak zamieścić link?
[link]
Uważasz, że wątek sprzed 2 lat jest dobrym miejscem do zbierania kliknięć? Po co w ogóle się tutaj rejestrowałeś? Za bezpodstawne reklamy dostaje się tutaj bana.