Witam, chcę pobrać ze steama half life dedicated server ale oczywiście nie pobiera. Natomiast Dedicated Server też nie działa jakiś błąd jest. Dodam, że sprawdzałem ja i kolega i to samo. Chciałem uruchomić dedykowany server do Afraif of Monsters DC. Próbowałem nawet na pirackim hl - tam wszystko działa jak ta lala ale niestety pojawia się błąd przy dołączaniu coś tam o protokole 48. Musiałbym się bawić w aktualizacje tego ale nie po to do cholery kupowałem Half Lifa na steamie, żeby teraz bawić się w pirackie wersje. Poradzicie coś?
Nie wiem, czy wiesz, ale TEŚĆ błędu by tutaj DUŻO pomogła...
Od czasu, gdy większość gier Valve przeszła na system Steam Pipe, pliki serwerów trzeba pobierać przez SteamCMD. Tutaj masz instrukcję, jak wszystko zrobić: https://developer.valvesoftware.com/wiki/SteamCMD:pl
missing executable
Natomiast w half life dedicated serber nie pobiera się w ogóle (stoi w miejscu).
Co do SteamCMD - pobrałem (oczywiście na valvesoftware link nie działa, super firma) i poustawiałem - teraz HLDS się ściąga. No cóż zobaczymy czy się udało, na razie postep jest.